Hogyan szokassam le? Mit tegyek, hogy a nappali alvásunk is kobb legyen? Hol ronthattam el vajon?
1es vagyok. Akkor hasonló lehet, nálunk 4,5 éves a nagyobbik 😄
Próbáltam az udvaron altatást, a magamra kötést is, hogy mindig alvás időben megyünk sétálni, de egyik sem volt pihentető alvás..
Mondjuk másfél hónaposan még benne lehet a pakliban sok csecsemőkori sajátosság is, pl hasfájás, diszkomfort érzés vagy bármi, de hátha a csend nálatok is segít.
Én úgy gondolom, hogy tudják ők, hogy mire/kire van szükségük. Szerintem csak a közelséged kell neki. Lehet bármilyen panasza, amire csak te adsz neki megnyugvást.
Volt olyan időszak, hogy a kisfiam is csak az ölemben aludt, hetekig. Olyan is, hogy az ágyunkban feküdnöm kellett mellette, máskülönben felébredt ahogy eljöttem. Egyiket sem szokta meg, szépen elhagyta. Persze ezek az idők nehezebbek, pláne ha van esetleg több gyermek vagy az ember végezné a dolgát, de ezeken is túlfogtok lendülni.
Kisfiam már 1 éves múlt, most szintén sokszor igényli a közelségemet. Nem alszik mellettünk, de van, hogy felkel éjjel és csak mellettem alszik el. Holott teljesen jóalvó, de most fogzik. :) Én pedig megadom neki, amire vágyik es megmyuhtatja (rám). 🙃
Kitartást a nehéz időkhöz!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Amúgy ölben is nagyon nehezen nyugszik meg, és ölben is felkel max 20 perc. De ordítva.
Képtelen a hosszú pihentető alvásra. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!