Mit lehet tenni egy ilyen gyerekkel?
Szerintem hagyd a lányt, hadd legyen kamasz!
A barátnőd legyen felnőtt!
(Keressen jó megoldást, hozzon jó döntést.)
Szerintem önmagadat is hagyd, pihenj.
Oké #37,(tipikus kamaszvélemény), de ha mondjuk van több gyerek is..?
Azokért is felelős az ember!
Olyankor vajon mi a teendő?
Mit- és hogyan?
Kedves 54#-es!
"tipikus kamaszvélemény"
Nem volt nehéz kitalálnod, mivel leírtam mennyi idős vagyok. :D
Igen, még jó, hogy felelős az ember a többi gyerekéért is. Ő vállalta be, tudta mivel jár egy gyermek felnevelése, ha nehezen megy neki nem csinál még 3-at.
"Azokért is felelős az ember!
Olyankor vajon mi a teendő?
Mit- és hogyan?"
Nem szerrtnék neked magyarázkodni, véleményt nyilvánítani erről. Mert egy általad említett tipikus kamaszvélemény mit számít egy család/gyermek nevelésben?
Arra a szülő majd rájön/ráérez.
Kedves Kérdező!
Szerintem az ilyesmi helyzetekben fontos lenne (csak ott, akkor nehéz megcsinálni), hogy szépen nyugodtan megkérdezni azt, hogy miért csinálta...
Sztem legalább utólag tedd meg!
Hadd értezze, hogy ő fontos számodra!
Elfogulatlanul, őszinte kíváncsisággal, barátságosan (!) tudakold meg, hogy:
Mit
érzett
pontosan
ebben a nehéz szitációban..?
És készísd fel magad arra,hogy bármit mond, elfogadod!
Szerintem ez nagyon sokat segítene mindkettőtöknek!
...és nem minősited a válaszait, és nem szólsz be neki..!
Képzeld már magad a másik szülő helyzetébe, baszki.
Ha nekem meghalt volna egy gyerekem, karácsonykor átmennék egy másik családhoz, és a 16 éves hülye lány a képembe vágná, hogy ezen már rég túl kéne lenni, meg ez semmiség, hát én olyan pofont levágtam volna neki ott helyben, hogy a fogait keresgélné. Hihetetlen, hogy ezt ti megengeditek neki. Mondjuk aki ezeket mondja, hogy ,, jaaaa, keresd az indokot, beszélj vele normálisan,, életében nem került még hasonló helyzetbe sem.
Teljes mértékben igazad van 58-as!
Én #37-es és #53-as voltam.
59. És képzeld el, basszus, hogy ezeknek milyen gyerekei lesznek/vannak (bár nagyon remélem, hogy utóbbi nem áll fenn)
16 éves lánynak megengedik konkrétan, hogy hullát gyalázzon. Hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!