Mit lehet tenni egy ilyen gyerekkel?
A szemtelenkedés, feleselés még rendben van. Viszont amit mondott, az arról árulkodik, hogy nincsenek érzelmei. Más elsírja magát -még akár ismeretlenül is-, ő pedig ilyet mond. Az meg hogy undorítóan bunkó is, csak hab a tortán, de ez már másodlagos.
Írtad, hogy vannak barátai, közösségbe jár, tehát gondolom hogy külső szemmel minden rendben van vele. Ez tipikusan egy pszichopata jellemvonás.
Első válaszoló vagyok
A 32-est szeretném megerősíteni, aki írta, hogy pedagógus:
Nekem is az ugrott be elsőnek, hogy egy aljas, drogos, pszichopata a lányod..... csak én hülye, nem akartam a lelkedbe gázolni a történteknél is jobban, de nyilvánvaló, hogy nagyon nagy baj van vele mentálisan, és az még ráadás lenne, ha kiderülne, hogy a vérképe szerint sem tiszta...
Én sürgősen elvinném pszichiáterhez, és egy teljeskörű labort, drogtesztet sem ártana esetleg kezdeményezni...
Nekem is kisgyermekem van egyébként, bele sem akarok gondolni, hogyha baja lenne, mi lenne, de.... nagyon is örülj, hogy a barátnőd nem zúzta be a hülye gyerek pofáját egy ilyen érzéketlen, szociopata kijelentés után... óriási szerencséd/ szerencsétek van, hogy nem egy temperamentumosabb hölgy a szegény barátnő....
Indiában amúgy teljesen általános az a hozzáállás hogy "nem baj, csinálunk majd más gyereket". Ez a túllelkizés ilyen Európai sajjátosság.
Amúgy én se szívesen hallgatnám otthon Karácsonykor más picsogását...
aztabüdöskvaeget...
nem is csodálom, hogy nem akar veled beszélni a barátnőd, ha ő annyit látott, hogy te azt reagáltad, hogy felküldted a szobájába... minimum egy büdösnagy pofon kijárt volna két ordítás között, mert ez az a szituáció, amiért nem érdekel, hogy anyám, a férjem a gyerekem vagy egy vadidegen, ha ilyet mondanak egy gyerekét elvesztett embernek, biztos, hogy felképelem. atyaúristen...
remélem azóta megbüntetted... se haverok se buli se pénz se net. aztán lehet gondolkozni.
Az olvasottak után nem hittem az elmémnek. Újra, újra és újra nekiveselkedve olvastam el az Anyuka kérdését.
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy bír egy 16 esztendős törékeny lánynak ilyen megfordulni a fejében. És még ki is mondja. :(
Én 16(!) éves Fiú/Férfi vagyok. Egyszerűen ha az én gyermekemmel lenne valami a jövőben NE ADJA ISTEN, én szerintem utánna mennék. Nem szégyenlem, sírtam ahogy elolvastam és a barátnő anyuka helyébe képzeltem magamat. Nem csoda, hogy lelépett.
Egyszerűen nem fogom fel, hogy 16 évesen ez a reakció: "csinal másikat" .
Szégyelheti magát, a Jó ISTEN még megveri ezért!
Szegyslheted magad te is és Te sem vagy jobb nála 1% sem ha nem viszed el orvoshoz.
Az ilyen ember beteg, ostoba...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!