Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen gyerekkel?

Figyelt kérdés
16 éves kamaszlányomról van szó, aki egyébként is nehéz természetű, de amit néhány napja művelt, az kiverte a biztosítékot. Egy régi barátnőm jött át hozzánk, miután meghalt az 5 éves kislánya agydaganatban néhány hónapja és válófélben van a férjétől, beszélgettünk, nyilván karácsonykor még jobban előtör a fájdalom, elsírta magát, amit a lányom is látott és teljesen ledöbbentett, amit tanúsított. Azt mondta a bártnőmnek, hogy nem érti mit kell egy gyereken ennyit lelkizni, majd szül másikat és egyébként sem az ő házában kell ezt megbeszélni... Na teljesen elszégyeltem magam, barátnőm haza is ment, azóta sem beszéltünk. Lányom azóta azt momdogattja, hogy igenis neki volt igaza, mert ez nem tragédia... Értem, hogy neki kamaszként más a probléma, de hogy ennyire érzéketlen és lelketlen legyen, azt nem tűrhetem...

2023. jan. 2. 12:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
23%
Érzéketlen embernek ilyen a gyereke! Kár volt világra hoznod. Hasonló jókat kívánok neki is meg neked is.
2023. jan. 2. 13:36
 12/61 anonim ***** válasza:
70%

A lényeget nem írtad, hogy reagáltál te?

Gondolom semmit, ha még azóta is nagy pofája van. Bocsi, de te ugyanolyan hibás vagy. Le kellett volna egy hatalmas pofont keverni a taknyos kölyködnek, nyakánál fogva bebaszni a szobájába, aztán szoba/internet/telefon akármilyen fogság jó hosszú ideig. A barátnőtől pedig illett volna égő pofával bocsánatot kérni, mert ezt a lányt te nevelted ilyenre.

Öt éves gyerekem van. A barátnőd helyében orrba is vágtam volna a pofátlan lányodat.

2023. jan. 2. 13:41
 13/61 anonim ***** válasza:
10%
Már semmit. Nevelni kellett volna. Nem nevelted, ezért lelketlen dög lett.
2023. jan. 2. 13:42
 14/61 anonim ***** válasza:
79%
Ha lányod még mindig az igazát firtatja, gondolom te még csak le sem szidtad a szerepléséért, kérdező. Ezért viszont nagyon hibás vagy, ha karácsony óta nem is beszélgettél el vele erről! Nagyon gyorsan hozd ezt helyre, de a barátnődnél kezdd!
2023. jan. 2. 13:46
 15/61 A kérdező kommentje:
A barátnőmtől bocsánatot kértem ott, azóta probáltam vele beszélni, viszont Ő nem szeretne velem talalkozni, azt mondja időre van szüksége. Ott és akkor a döbbenettől a lányomat nem bántottam, viszont felküldtem a szobájába azonnal és utána csúnyán összevesztünk.
2023. jan. 2. 14:14
 16/61 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem vidd el sürgősen szakemberhez. Ez már messze nem kamaszkori suttyóság és neveletlenség, és nem is lehet zsebpénzmegvonással kezelni. Ha ez a történet igaz, a lányod konkrétan pszichopata.

Gyerekkorában előfordult, hogy állatokat bántott, vagy kisebb gyerekeket kínzott módszeresen? Ha igen, akkor pláne pszichiáter, MOST. De amúgy is, mert ez nagyon nem vicces.

2023. jan. 2. 14:14
 17/61 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy gondolhatja akárki, hogy nem kértem bocsánatot...
2023. jan. 2. 14:15
 18/61 anonim ***** válasza:
93%
Egyrészt nem írtad. Másrészt pedig azóta valamit kellett volna tenned a károk enyhítesere.
2023. jan. 2. 14:30
 19/61 anonim ***** válasza:
79%
A kölyködet azonnal vidd pszichiáterez, ma már ki tudják mutatni ha valaki antiszociális személyiségzavarban szenved. Ilyen mentalitással bennetek is könnyen megforgathatja kést ha nem kap meg valamit amit akar...
2023. jan. 2. 14:48
 20/61 anonim ***** válasza:
67%
19 vagyok. Szerintem szociopata.
2023. jan. 2. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!