Mit lehet tenni egy ilyen gyerekkel?
Az ilyen súlyos empátiahiány szerintem elég erős jelzés, hogy pszichológusra van szükség. Nem tudom mi váltotta ki, de valami nincs nálatok rendben, ezt tagadhatod magadnak is ahogy akarod, de önmagában ezt a viselkedést már büntetni is fölösleges, mert sokkal mélyebb gyökere van.
És nem azért, de gyerekem vagy sem, ha ezt bárki szájából meghallanám, hogy semmibe veszi és jóhogynem kigúnyolja egy másik ember gyászát, mindegy kit gyászol, ezzel még egyet belerúgva egy szenvedő emberbe, azt helyben felpofoznám lendületből. Ehhez senkinek nincs joga.
Figyelj, itt nem az a fő baj, hogy megsértette a barátnődet, hanem az, hogy ilyesmi egyáltalán eszébe jutott. Az csak bónusz, hogy ki is mondta.
Ha a barátnőd mit tudom én, kövér lenne és csúnya, és ő ezt a képébe vágná, akkor jogosan akadhatnál ki rajta, hogy milyen bunkó, mert az ilyet akkor sem lehet kimondani, ha úgy is gondolja. De olyat, hogy "mit sír, majd szül másik gyereket", egyszerűen gondolni sem lehet. Az, hogy ezt ki is mondta, valóban bunkóság, de ha csak magában gondoná ezt, az is ugyanakkora probléma lenne.
A feleselos szemtelen stílust mi csirajaban fojtottuk el 11 éves korában. Most 15 éves, tök normálisan tudunk vele kommunikálni.
Nem mondom hogy néha nincs ajtócsapkodas meg duzzogás, de azért álljon már meg a menet.
Apja van? Mármint jelen az életében.
27-es, olvasd már el az egész sztorit légyszí. A lány nem feleselős és szemtelen, hanem pszichopata. Nem az a baj vele, hogy nem lehet vele normálisan kommunikálni, hanem az, hogy nincsenek érzelmei. Ezt nem lehet csírájában elfojtani, mert egyfajta mentális betegség.
Léteznek nagyon szemtelen kamaszok, de ez ennél ezerszer komolyabb, és a hagyományos nevelési módszerek itt nem működnek.
28 - as, korábban már reagáltam a lány tettére, több kommentben is.
Most a legutóbbi kérdezői kommentre reagáltam, arra, hogy ezen kívül még szemtelen is.
A stílusodbol légy szíves vegyél vissza. köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!