Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha unatkozok?

Mit csináljak ha unatkozok?

Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???
2008. dec. 25. 19:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/488 anonim válasza:
0%
csunya dolgot!4!!!!
2011. máj. 7. 14:12
 52/488 anonim ***** válasza:
0%

Az én videóm a youtube-on a:Dínó tánc Dino/dance!

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NÉZZÉTEK A CSATORNÁMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. jún. 5. 20:59
 53/488 anonim válasza:
90%

Ha szereted az RTL klubbon menő műsorokat akkor nézzed meg a

www.rtlmost.hu-t.Ott mindent újranézhetsz! Pl: Barátok közt,

Showder klub,Való Világ,X factor...bármit újranézhetsz.Vagy ha ez nem jön be, akkor egy pörgős zenére találj ki valamilyen koreográfiát,csinálj pudingot vagy limonádét,csinálj magadnak egy webshowot vedd fel a kameráddal,telefonoddal és rakd fel youtubra,facebookra,vagy csinálj magadnak egy veboldalt és oda. :) remélem segítettem!

2011. jún. 22. 10:46
 54/488 anonim válasza:
31%
maszturbálj
2011. júl. 16. 21:55
 55/488 anonim válasza:
100%
Ha szeretsz filmet nézni vagy sorozatokat akkor ajánlom az így jártam anyátokkalt vagy a skins-t vagy esetleg vámpírnaplók, gossip girl. Ezek mind nagyon jók!! :P
2011. aug. 12. 02:32
 56/488 anonim válasza:
100%
Ha van kutyád vidd el sétálni. Vagy menj el a barátokkal sétálni. Vagy takarítsd ki a szobádat. De szerintem az a legjobb a rubik kocka kirakása. Vagy rakj ki egy nehéz puzzle-t. Süss egy süteményt a barátaiddal, ha elrontjátok az se baj csak legyen móka és elfoglaltság!:) Nekem néhány bevált közülük.
2011. aug. 13. 18:58
 57/488 anonim válasza:
100%
Én szeretek gimnasztikázni tudod ilyen híd meg kézen állás elég jól tudom már 1 éve csinálom hobbi ként nem járok semijen edzésre. A youtubon szoktan nézegetni ijeneket és onnan veszem a tippeket. Ha hajlékonynak érzed magad te is megpróbálhatsz ilyeneket ez jó elfoglaltság. Mikor én unatkozok legtöbbször ezt csinálom :) .
2011. aug. 30. 22:31
 58/488 blazeeee válasza:
5%

Vegyél fel engem, majd játszadozok én veled

57/F

2011. okt. 9. 08:21
 59/488 anonim válasza:
100%
Hát szerintem nézd meg a kedvenc filmedet, vagy videóklipedet.Hívd át a barátnődet és párnacsatázzatok, vagy forgassatok kisfilmet a telódról ( nagy szuper, én már csináltam ) Esetleg olvass könyvet, vagy egyszerűen szedd össze a szemetet az utcán.( már amennyi van) Ha van állatod játsz vele egy kicsit, vagy nézd TV-t. Nézegess képeket a neten mentsd le és szerkeszd át őket úgy hogy viccesek legyenek. Mosogass el anyukádnak, vagy porszívozz fel, vagy ami éppen szükséges. Segíts a szüleidnek. Egyél sütit.Sőt süss sütit. Küldj egy emailt a barátaidnak ismerőseidnek, akikkel régen beszéltél. Rajzolj valami szépet!
2011. okt. 19. 15:56
 60/488 Marci05 válasza:
11%
De nekem más bajom is van. 10 éves vayok, és az osztályom Haloween partit rendezett. Másik napon (szombaton) bántott hogy már vége van, és valamiért elkezdtem unatkozni :( Ha valaki tud erre tanácsot, az légyszíves küldje el ITT. Üdv.: marci
2011. okt. 22. 18:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!