Mit csináljak nagyon unatkozok?
Tesód nincs? Ő mit csinál? (ha van).
Amúgy én vígjátékokat szoktam ilyenkor nézni DVD-n :)
varrj babaruhát a hugiknak, vagy segits anyunak, sétáltasd meg a kuytát, esetleg pakold el a szekrényed, de anyud örülne sztem ha játszanál kicsit a kicsikkel, majd ird meg végül is mit csináltál.
34L
Én egész nap wc-re járok, mert felfáztam :D az is valami. Legalább nem unatkozok.
Viccet félretéve, ha szeretsz olvasni vegyél le egy könyvet a polcról, ha szereted a karkötőket lesd le a netről, hogy kell ilyen fonottat csinálni (elég sokáig tart, az biztos lekötne és jól is néznek ki) [link]
Mi régen társasoztunk is. Még most is előfordul néha ha ránk jön, hogy haverokkal is előveszünk valamit.
Tölts le pár filmet, a kistesóid miatt lehet mese is pl. a Táncoló talpak vagy a Herkules, ezek felnőttek számára is élvezhetők, tele vannak poénnal.
Ha szeretsz netezni írj blogot és linkeld a barátaidnak, ha érdekes olvasni fogják.
Ha játszol valami hangszeren, akkor tanulj valami újat, ami nagyon tetszik.
Elég sok lehetőséged van. Általában a feltételek adottak, neked kéne rájönnöd, mihez kezdj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!