Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak nagyon unatkozok?

Mit csináljak nagyon unatkozok?

Figyelt kérdés
sziasztok 12/l nagyon unatkozok és csak itt rohadok a gép előőt és már unalmas elég rossz idő van odakint és még a barátnőimmel sem tudok lógni légyszi segítsetek hogy mit kéne csinálnom!!:D
2011. júl. 3. 14:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Tesód nincs? Ő mit csinál? (ha van).

Amúgy én vígjátékokat szoktam ilyenkor nézni DVD-n :)

2011. júl. 3. 14:48
 2/15 anonim válasza:
100%
Fedezd fel a tested :)
2011. júl. 3. 14:49
 3/15 A kérdező kommentje:
vannak tesóim 2-is de kicsik és hát csak babáznak:S:S
2011. júl. 3. 14:52
 4/15 A kérdező kommentje:
2.válasszoló:xD
2011. júl. 3. 14:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezredik ilyen kérdés, írd be a kersőbe, hogy unatkozok/unatkozom/unalom és kapsz vagy egy tonna ötletet.
2011. júl. 3. 14:57
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Takarítsd ki a szobád.
2011. júl. 3. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

varrj babaruhát a hugiknak, vagy segits anyunak, sétáltasd meg a kuytát, esetleg pakold el a szekrényed, de anyud örülne sztem ha játszanál kicsit a kicsikkel, majd ird meg végül is mit csináltál.

34L

2011. júl. 3. 16:25
 8/15 A kérdező kommentje:
köszi midnenkitől a válasszt!!utolsó válasszoló köszi a választ és hát tényleg örültneki anuy hogy játszottma egy kicsit velük:D
2011. júl. 3. 22:15
 9/15 A kérdező kommentje:
de azért még írhattok mert én gyakran unatkozok:DxD
2011. júl. 3. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Én egész nap wc-re járok, mert felfáztam :D az is valami. Legalább nem unatkozok.

Viccet félretéve, ha szeretsz olvasni vegyél le egy könyvet a polcról, ha szereted a karkötőket lesd le a netről, hogy kell ilyen fonottat csinálni (elég sokáig tart, az biztos lekötne és jól is néznek ki) [link]

Mi régen társasoztunk is. Még most is előfordul néha ha ránk jön, hogy haverokkal is előveszünk valamit.

Tölts le pár filmet, a kistesóid miatt lehet mese is pl. a Táncoló talpak vagy a Herkules, ezek felnőttek számára is élvezhetők, tele vannak poénnal.

Ha szeretsz netezni írj blogot és linkeld a barátaidnak, ha érdekes olvasni fogják.

Ha játszol valami hangszeren, akkor tanulj valami újat, ami nagyon tetszik.

Elég sok lehetőséged van. Általában a feltételek adottak, neked kéne rájönnöd, mihez kezdj velük.

2011. júl. 3. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!