Mit csináljak ha unatkozok? Szerintetek mit csiáljak ha ottkinnt esik az eső a számitógépezés unalmas, és nagyon unatkozok már!! Xđ (. /l)
Takaríts ki, ha már csak lopod a napod, legalább a szüleidnek jobb napja legyen. Ne legyél felesleges!
Vagy tanulj valami hasznosat, pl. nyelvet.
Én 13 éves lány vagyok, nálunk is (hál' Istennek) nincs meleg (elég pocsék idő van - esik az eső, fúj a szél).
Ilyenkor nincs jobb egy jó kis könyvnél. Leírok pár címet, amit akár ki is kölcsönözhetsz a könyvtárból.
-MEG CABOT: Tinibálvány,
-LOUIS SACHAR: Laura titkos társasága,
-NÓGRÁDI GÁBOR: Az anyu én vagyok!,
-JACQUELIENNE WILSON: Szerelmes lányok,
-THOMAS BREZINA: Fiúk kizárva!
Én most fogom elkezdeni az Abigél (Szabó Magda) c. könyvet. Nekünk nyárra nem volt kötelező olvasmányt, de írok pár régebbit, amik nagyon tetszedtek:
-PAUL MAAR: Felbukkan egy szombóc,
-FEKETE ISTVÁN: Tüskevár, Vuk,
-ERICH KäSTNER: A két Lotti,
-PAMELA LYNDON TRAVERS: A csudálatos Mary,
-CSUKÁS ISTVÁN: Nyár a szigeten.
Illetve amiket idén nyáron elolvastam/elolvasok:
DÉVÉNYI ILDIKÓ-MORAVETZ LEVENTE: Aranybohóc, a Magyar Nemzeti Cirkusz legendája
(Anyukám Nők Lapja-ját állandóan olvasom)
EMMA THOMPSON: Nanny McPhee és a nagy bumm.
Illetve nagyon szeretek rejtvénytfejteni, társasjátékozni (nagyon szeretek cirkuszba járni - MAGYAR NEMZETI CIRKUSZ), gyöngyötfűzni, (szoktam vasalni).
Tölts ki néhány tesztet az interneten, meglátod, szórakoztató lesz! Vagy próbálj ki új játékokat a neten pl.:
Howrse
Koyotl
Wauis
My Sunny Resort
My Free Zoo
My Free Agua Zoo
....
Itt egy pár játék:
Azok jók amiket az előttem lévő írt.
Cicanevelde
kutyanevelde
blood moon
bitefigh
goodgame:fashion,disco,caffe stb.
olvass blogot
írj blogot:blog.hu,blogger.hu,eoldal stb.
gahe.com
1000 online játék
kézműveskedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!