Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak nagyon unatkozok?

Mit csináljak nagyon unatkozok?

Figyelt kérdés
sziasztok 12/l nagyon unatkozok és csak itt rohadok a gép előőt és már unalmas elég rossz idő van odakint és még a barátnőimmel sem tudok lógni légyszi segítsetek hogy mit kéne csinálnom!!:D
2011. júl. 3. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szegyél hangyát boxkesztyűben :D

amugy rajzolgass, vagy alkoss vmit, olvass, tévéz, vagy aludj egy jót (nincs annál jobb mikor az eső zuhog az ablakon villámlik és dörög te pedig a meleg takaró alatt horkolsz :D

én legutobb rossz időbe sütit sütöttem, meg nyomtatam kilegjobb barátnőmről meg rólam közös képeket, rengeteget. Kivágtam és felragasztottam A/3 lapokra és olyan mint egy poszter, szóval még a szoba falát is diszitheti :)

2011. júl. 4. 00:37
 12/15 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válasszoló köszii sokat segítettél:D utosó válaszoló kökke :D tök jó ötleteid vannak éppp egy héttel ezelőtt nyomtattam ki pár képet:D és hát rajzolgatok akkor egy kicsit sokna mondják hogy jól rajzolok:D
2011. júl. 4. 13:24
 13/15 A kérdező kommentje:
ja és én is imádom amikor nagy viharvan kint és én csak a jó meleg takaró alatt fekszem:D
2011. júl. 4. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Feküdj a jó meleg takaró alatt, velem. 73,5/F
2011. júl. 4. 19:01
 15/15 anonim válasza:

vegyél egy üveg hígítót, és tépj be, mint a csacsi...

vegyél egy vizipipát, sok jó móka van azzal is.

fedezd fel a tested, igen xd

keféld ki a kádat

reszelj sajtot

csiszold meg a banánfát

pucolj krumplit szamurájkarddal

sportolj vmit, korizz, deszkázz, biciklizz.

bándzsi dzsámpingolj kötél nélkül

bocsásd áruba a tested

és ez csak egy percnyi ötlet... :)

2011. júl. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!