Mit csináljak ha unatkozok?
Én is sokszor unatkozok.. :)
Ajánlom az olyanokat,amiket én is szívesen űzök. =)
Ezek: Keresgélj a google-n,hiszen a Gugl a barátod. :D Csak találsz valami jó honlapot,amin szívesen elbíbelődsz. :)
A legjobb az,ha a haverokkal elmész vásárolni,moziba,a parkba,biciklizni,sétálni vagy csak egyszerűen találkozni velük. (:
Ha nem jött be egyik sem,akkor fűzz gyöngyöt, tanulj nyelvet,próbálj ki különbféle sütiket :D,vagy próbálgasd fel a régi cuccaidat,és selejtezz!;)
Remélem adtam egy-két ötletet. :)
Menny ki és játsz valamivel barátaiddal!Fogócska,Csöngetős,pénzttárca,
És télleg ne legyél sokat internet előtt max.órát de csak hasznos dologra! És az internet meg a számítogép télleg butít
nézz Jerry Choppert :D
http://www.youtube.com/watch?v=sxjpjC4S0MY
csak eggy szinkronparódia ( vagyis mán van 51 XD) de, ezek az emberek profik :D:D:D:D:D:D:D:D:D
07-08 11:52
nem érted meg h 12 éves és h lány-.-
Énis 12/L wagyok . Na mind1...
Amugy Dec.25.-én hogy lehet unatkozni???:D
Megazóta már 14éves..:D:D
Na de sztem csinálj képeket és tedd fel a netre, vagy rajzolj, Ké$zíts wmi Kreatív dolgot, Görkorizz, Biciklizz, rollerezz... Sportolj..
Indíts be 1 zenét, tanulj rá egy táncot és add elő akinek akarod.. na ennyi Pá$$ ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!