Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???2008. dec. 25. 19:24
61/488 Marci05 válasza:
Ja meg még vmi, hogy én egy szuper Formula-1 rajongó vagyok, és nem minden vasárnap van. Az miatt is néha egyedül akarok lenni (untakozok)
63/488 anonim válasza:
Mindenki megvanáldva evvela rohatt olvasással xdd menyél a barátaiddal ha lányvagy görkorizni bicikilizni ha fiu vagy akkor focizni vagy hívj át magadhoz valakit :)
64/488 anonim válasza:
verd a segged a földhöz :D:D:D:D
66/488 anonim válasza:
Szerintem már nem unatkozik...
:D
67/488 anonim válasza:
én Club penguin-nal szoktam elszórakózni:D
69/488 Boók Hella Borbála válasza:
Van barátod/nőd?Menj át hozzá vagy hívd fel hozzád.Vagy keress valami izgi filmet és nézd meg.Menj el sétálni vagy ilyesi.
70/488 anonim válasza:
Ha jól sejtem, a kérdező azóta 16 éves lett. Szerintem már nem unatkozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!