Mit csináljak ha unatkozok?
www.napiszar.com
www.blog.puruttya.hu
pont neked való oldalak és sokat lehet tanulni =)
Én ha unatkozok az Anti bácsit nézem a yotubon meg a besenyő pistát nézem meg a besenyő családot
Ha még unatkozem sportolok itthon.Napi kétszer edzek ez már szinte hobbi egyszer délután 2 órakkor mivel dög meleg van és nem lehet elmenni futni és este 6 órakkor vagy elmegyek sétálni a faluba vagy kutyát sétáltatni megyek vagy
Vagy karatézok karatéra járok ugyan is
Ha unatkozok sportolok mozgok
Gondolkodj kicsit előre...:)
Segíts anyukádnak a házimunkában, így látni fogja,hogy segítőkész vagy és felelősségteljes, és ezeket a szempontokat nem fogja figyelmen kívül hagyni, mikor olyasmit kérsz tőle,amit más esetben nem engedne meg..:)
Szerintem néz be ide én itt sohasem unatkozom:
www.good-zene.mlap.hu
www.fujjunalom.mlap.hu
www.unodmagad.mlap.hu
XD
amúgy én is 12/L vagyok, és én is mindig unatkozom..csak a különbség, hogy én már Járok Táncolni lassan 5 éve, Lovagolni 3 éve, zongorára jártam 1 évet, de utálom a szabályokat..xD amúgy hobbiból még mindig szeretek zongizni :D már tudok kötni varrni..és jövőhéten kapok egy tengerimalacot, hátha vele majd lefoglalom kicsit magam..Üvegfestést már unom..És ebben a 5-6 hónapban kiolvastam kb 12 könyvet (sajnos még csak ennyit..:( )
de már az olvasást is kezdem megunni..
11:11 vagyok még mindig:D
És engem is fel vehetsz msn-re, mert általában most már reggeltől estig a gépnél töltöm az időt.. De most már jön a suli..:( Na de írj, és vegyél fel:D
ez iigaz :D:D
anya mindig azt mondja, ha arra panaszkodok neki, hogy unatkozom:
-Szarj zacskóba és szopogasd! :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!