Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???2008. dec. 25. 19:24
11/488 anonim válasza:
nem tudom, hogy ki írta azt, hogy kerülje a netet de már bocs te is ott ülsz a gép előtt
12/488 anonim válasza:
....aztán fogd meg a konfettit, és ragaszd a tévéd képernyőjére! Egyenként.
13/488 anonim válasza:
Én 12 évesen ha lány lennék tuti valami táncstúdióhoz íratnám be magam. Modern Tánc vagy amit te szeretsz. A fiúk buknak az ilyenekre (Tapasztalatból mondom). Persze ez csak akkor jó ötlet ha van kedved hozzá és szeretnéd is csinálni. Az előttem szólónál a Sportok se rossz ötletek. De egy lány az táncoljon :)
14/488 A kérdező kommentje:
Járok társastáncra minden hétvégén:)
2009. febr. 14. 12:47
15/488 anonim válasza:
verd a seged a földhöz!!!!!!!!!!!!!!!!
16/488 anonim válasza:
Rajzolj!Ragassz!Készíts valami egyedi dolgot pl Emlékkönyv.Ragaszthatsz bele fényképeket és beleírhatod az emlékeidet is.Szerintem ha 30 év múlva előveszed biztos jó lesz végignézni,végigolvasni.
17/488 anonim válasza:
Írj levelet a 18 éves önmagadnak, aztán tedd el valahova, és majd ha 18 leszel, vedd elő :)
19/488 anonim válasza:
Ha jársz valamilyen különórára csak mértékkel.
12 éves koromban 6.-osan modern táncoztam,mazsoretteztem és bábra jártam.Ennek évvégén kórház lett a vége a kimerültség és migrénes fejfájásom van.Szóval vigyázz !!!
Most 14 éves vagyok, és ezzel már életem végéig szenvedni fogok.
20/488 anonim válasza:
L/12 ? :D
Vegyél fel msn-re és nem fogsz unatkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!