A kislànyom (most kezdi majd. 7-osztályt 13éves és a tanszervásárláskor bejelentette, hogy idéntől már szeretne tangát hordani a suliba, én meg csak pislogtam, hogy kinek akarja mutogatni magát abban (vagy csak én dramatizálom túl a dolgot?)
Amikor megkérdeztem miért akar abban járni a vàlasz annyi volt, hogy már több barátnőjének is vannak tangái és ő is azt szeretne.
Mit gondoltok, vagy a Ti lányotok is állt elő hasonlóval.? Mit tartotok jó megoldásnak?
38
Mert hülyék az emberek. Nem tudják, hogy ez nem az LMBTQ-propaganda miatt van. Hanem az oka: a HÁBORÚ.
Bizony! Most már minden amiatt van. Az is, ami nem. 😂😂😂
12-13 evesen kezdtem el tangat hordani, kiprobaltam es barmilyen meglepo nekem ez volt kenyelmes. Meg az oltozoben sem lattak mert a wcben oltoztem at mindig.
15 evesen lett eloszor valakim, szoval ezzel sem fuggott ossze hogy barkinek is mutogattam volna.
A lanyom kepes lesz eldonteni mi kenyelmes neki en pedig ebbe nem fogok bele szolni.
Aki pedig azzal jott, mennyire egeszsegtelen a tanga remelem nem hasznal tampont mert az nagyobb kart okoz.
Az fel sem merül, hogy valaki a tangát tartja kényelmesnek? Bármennyire is hihetetlen, én azért hordtam tangát fiatalon, mert az volt kényelmes.
Én megbeszélném a gyerekkel, hogy most így azonnal nem vennék egy rakat tangát. Először kapjon egyet, aztán amikor amortizációt pótolunk, akkor tangát kap a régi, kinőtt darabok helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!