Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A kislànyom (most kezdi majd....

A kislànyom (most kezdi majd. 7-osztályt 13éves és a tanszervásárláskor bejelentette, hogy idéntől már szeretne tangát hordani a suliba, én meg csak pislogtam, hogy kinek akarja mutogatni magát abban (vagy csak én dramatizálom túl a dolgot?)

Figyelt kérdés

Amikor megkérdeztem miért akar abban járni a vàlasz annyi volt, hogy már több barátnőjének is vannak tangái és ő is azt szeretne.

Mit gondoltok, vagy a Ti lányotok is állt elő hasonlóval.? Mit tartotok jó megoldásnak?

2022. aug. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
40%
Már megint tangás fétises..
2022. aug. 23. 13:11
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is mondtam annakidején, hanem vettem magamnak. A barátnői is ilyet hordanak már nyilván. Ez nem válltoztat semmin. 25L
2022. aug. 23. 13:34
 43/62 anonim válasza:
62%
Nem értelek! neked nincs tangád? A 13 éves nagylányodnak miért akarsz kislányos hercegnős bugyit venni? Vedd észre hogy a lányod kezd felnőni.
2022. aug. 23. 13:42
 44/62 anonim ***** válasza:
94%

38

Mert hülyék az emberek. Nem tudják, hogy ez nem az LMBTQ-propaganda miatt van. Hanem az oka: a HÁBORÚ.

Bizony! Most már minden amiatt van. Az is, ami nem. 😂😂😂

2022. aug. 23. 13:59
 45/62 anonim ***** válasza:
20%
Ejjj more!
2022. aug. 23. 14:13
 46/62 anonim ***** válasza:
95%

12-13 evesen kezdtem el tangat hordani, kiprobaltam es barmilyen meglepo nekem ez volt kenyelmes. Meg az oltozoben sem lattak mert a wcben oltoztem at mindig.

15 evesen lett eloszor valakim, szoval ezzel sem fuggott ossze hogy barkinek is mutogattam volna.

A lanyom kepes lesz eldonteni mi kenyelmes neki en pedig ebbe nem fogok bele szolni.

Aki pedig azzal jott, mennyire egeszsegtelen a tanga remelem nem hasznal tampont mert az nagyobb kart okoz.

2022. aug. 23. 15:24
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim szigorúan neveltek de mire 8.-ba mentem már nekem is megengedték a tangát. Akkor kezdte el a többi osztálytársam is hordani. Emlékszem, hogy félve mondtam anyunak, hogy szeretnék de különösebb kifaggatás nélkül megvette. Nem volt abban semmi akkor, néha kilógott, akkor menőnek éreztük magunkat (fu de ciki ezt most leírni így 33 évesen :D ) de ennyi. Semmi köze nem volt a szüzességem elvesztéséhez.
2022. aug. 23. 15:51
 48/62 anonim ***** válasza:
98%
A suliban nálunk is hordtak már ebben a korban tangát. De engem nem különösebben érdekelt. 17/l
2022. aug. 23. 16:45
 49/62 anonim ***** válasza:
98%

Az fel sem merül, hogy valaki a tangát tartja kényelmesnek? Bármennyire is hihetetlen, én azért hordtam tangát fiatalon, mert az volt kényelmes.

Én megbeszélném a gyerekkel, hogy most így azonnal nem vennék egy rakat tangát. Először kapjon egyet, aztán amikor amortizációt pótolunk, akkor tangát kap a régi, kinőtt darabok helyett.

2022. aug. 23. 18:26
 50/62 anonim ***** válasza:
98%
51es gondolkozz már, hogy tartaná kényelmesnek, ha még nem volt neki! Majd ha lesz összehasonlítási alapja, tehát lesz tangája, akkor fogja tudni megmondani, hogy melyik a kényelmesebb. Amúgy amíg vékony voltam, nekem is a brazil tanga volt a legkényelmesebb. Most, hogy 60 kiló vagyok, már a sima hispter fazon, ott csúszik be, ahol kell, és ott laza, ahol kell.
2022. aug. 23. 18:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!