A kislànyom (most kezdi majd. 7-osztályt 13éves és a tanszervásárláskor bejelentette, hogy idéntől már szeretne tangát hordani a suliba, én meg csak pislogtam, hogy kinek akarja mutogatni magát abban (vagy csak én dramatizálom túl a dolgot?)
Amikor megkérdeztem miért akar abban járni a vàlasz annyi volt, hogy már több barátnőjének is vannak tangái és ő is azt szeretne.
Mit gondoltok, vagy a Ti lányotok is állt elő hasonlóval.? Mit tartotok jó megoldásnak?
4
Felnőtt férfiként se értem, mi a baj a slip típusú alsóval, azt leszámítva, hogy 20 éve megy a divatban a sztreccsboxer-őrület. Egy márkás slip (nem a pamut papós) nem béna, és sokkal praktikusabb és kellemesebb viselet is a száras alsónál, főleg, ha slim farmert hordasz.
Kérdező: én a 80-as évek végén voltam hetedikes, és már akkor sem voltunk gyerekek, nagyon nem. Se a lányok, se a fiúk. Javában a szex meg a másik nem volt a fő téma. 12 évesen az ember elkezd serdülni. Szerintem semmi fura nincs a lányod kérésében.
Azzal tisztába vagy 5-ös, hogy lecsuknak? Mert veled 18 évet kell betölteni, hogy beleegyezhessen hivatalosan a szexbe és ne legyen büntetés.
14 éves kor abban esetben áll büntetés nélkül, ha akivel lefekszik is 18 év alatti.
Szóval papi várjál még 4-5 évet és lehet kaphatsz egy 18 évest.
A kérdésre válaszolva nehéz helyzet. Ha meg akarja oldani meg oldja nélküled is. Szóval inkább tudjál mindenről mégha fáj is, mint a hátad mögött tevékenykedjen.
Én ugyan apa vagyok, de nekem egyszerű a policym. Amit szeretne a lányom, azt megveszem neki. Érezze jól magát a barátai között. Viszont együtt szoktunk járni ruhát venni (velem szeret, nem az anyjával...), és úgy próbálom befolyásolni, hogy ajánlgatok neki ruhákat, dicsérem, mi hogy áll, véleményezem a ruhákat. De úgy kb 15 éves kora óta már ez se működik, azt veszi ami neki tetszik, én csak a kasszánál fizetek.
1-es nem volt kifejezetten bunkó, tényleg ezek mennek a mai 13 éveseknél, 14 évesen már dugnak. 😳
Megérkeztek az LMBTQ fanok, köztük egy rakás pedofillal.
Gratulálok!
14-es hülyeségeket beszél. "14 éves kor abban esetben áll büntetés nélkül, ha akivel lefekszik is 18 év alatti."
Baromság. 14 év a beleegyezési korhatár Magyarországon, akár 99 évessel is dughaznak a 14 évesek. A 18 éven alattiakat a 12+ évesek miatt nem büntetik, ami agyament beteg dolog de sajnos ez van.
Ez teljesen normális hogy ilyet kér. Én is kb ebben az időben raktam a futószalagra valami Tesco félében az első tangámat. Anyám rámnézett, megkérdezte hogy ezt szeretném, mondtam igen, erre azt mondta jó, de akkor vegyünk minőségit és ne a Tescoból..
23 évesen veszítettem el a szüzességem.
Itt a lényeg az hogy mindenhol látszik, tesin, gatyán át, stb. És gáznak vagy titulálva a nagymamabugyiddal…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!