A kislànyom (most kezdi majd. 7-osztályt 13éves és a tanszervásárláskor bejelentette, hogy idéntől már szeretne tangát hordani a suliba, én meg csak pislogtam, hogy kinek akarja mutogatni magát abban (vagy csak én dramatizálom túl a dolgot?)
Amikor megkérdeztem miért akar abban járni a vàlasz annyi volt, hogy már több barátnőjének is vannak tangái és ő is azt szeretne.
Mit gondoltok, vagy a Ti lányotok is állt elő hasonlóval.? Mit tartotok jó megoldásnak?
Igen, csak te dramatizálom túl a dolgot. De azt nagyon.
Eléggé elkeserít, hogy egy felnőtt ember egyből arra gondol, hogy mutogatni akarja BÁRKI is magát, csupán azért, mert tangát hord.
Én se a fiúkért kezdtem el tangát hordani 10+ éve, hanem hogy a leggings-en ne látszódjon át semmi, illetve, hogy a suliban a sok üléstől ne kezdjen el nyomni a bugyi varrása a fa széken.
Nem kell mindjárt erre gondolni,hogy fiúnak mutogatja :)
Öltözik át tesire vagy lehajol és kilátszik a farmerből... valószínűbb,hogy a többi lány miatt szeretne. Nyugodtan vegyél neki,tangából is vannak szebb darabok nem csak leopárdos meg flitteres :) kezdésnek keress sima fekete jó anyagú darabokat pl H&m-ből.
Mi lenne benne? Semmi.
Én is hordok, mert
1. számomra sokkal kényelmesebb
2. a fehér vagy passzosabb nadrágok-szoknyák alá tökéletes
#16 Itt te vagy az egyetlen lmbtq fan. Csak te beszélsz róluk, mindenki leszar téged is és őket is😂😂
Kérdező, erősen túldramatizálod. Anyukám MAGÁTÓL vett nekem tangákat 12 éves korom óta, kb 14 éves koromig mindig cirkuszoltam vele, hogy minek vesz nekem, úgyse hordom, 14 évesen kezdtem el hordani. Láss csodát, 17 vagyok, és mégcsak barátom se volt soha, nem mutogatom magam senkinek benne. Azért hordom, mert kényelmes. Egy ruhadarabtól senki nem lesz ribi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!