A kislànyom (most kezdi majd. 7-osztályt 13éves és a tanszervásárláskor bejelentette, hogy idéntől már szeretne tangát hordani a suliba, én meg csak pislogtam, hogy kinek akarja mutogatni magát abban (vagy csak én dramatizálom túl a dolgot?)
Amikor megkérdeztem miért akar abban járni a vàlasz annyi volt, hogy már több barátnőjének is vannak tangái és ő is azt szeretne.
Mit gondoltok, vagy a Ti lányotok is állt elő hasonlóval.? Mit tartotok jó megoldásnak?
Gondolom az öltözőben látta a többi lányon és neki is kell, mert hű de nagylányos dolog (ilyen a kamaszkor, egymást másolják meg próbálnak nagylányosan meg nagyfiúsan öltözni, viselkedni). Ugyan ez a melltartó, a legtöbb kamaszlánynak egy marha nagy dolog, hogy neki már kell hordani (akkor is ha belerakni még nagyon nincs is mit, inkább egy top, de meletartó és nagylányos)... Vagy az első menstruáció. Lassan 20 éve voltam 13 éves, de már akkor is téma volt 12-3évesen ki hord melltartót, tanga bugyit. Plusz szűkebb nadrágon nem látszott á a bugyivonal, a pólón meg nem ütött át a cici egy hűvösebb szellőtől (mert az meg ciki ha látszik).
Vegyetek normális minőségű pamutot, ne valami műszálas vackot. Lehetőleg ne csipkéset, mert az is áttüd ütni a ruhán. Sima pamut, nude, fehér, fekete... Vagy tetszeni fog neki vagy nem. Van aki nem bírja elviselni és áttér a franciára vagy brazilra, de szerintem szinte minden kamaszlánynak van egy tanga bugyi kell, mert az menő korszaka. Akkor is ha nem látszik, csak a csajok az öltözőben látják, hogy neki is van 😅
26
Ha te vagy a 13-as, akkor ügyesen megcáfoltad magad az idézett törvényszöveggel.
A 14-18 vs 18+ relációban ugyanis a lényeg a „a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve” kitételen van. Azt az eset bünteti a törvény, nem általában az ilyen szexuális viszonyt.
Pl. ha egy tanár a diákjával leszopatja magát cserébe, hogy átengedje félévkor.
31, testileg meglehetősen fejlett a lànyom,
75B-t hord.
Te jó ég, mennyi agybeteg ember. Már mikor én 12-13 voltam, akkor is a tanga volt a menő a tesi öltözőben, pedig a sok hülye akkor még nem is ismerte az LMBTQ propaganda fogalmát, most meg ez bekattant, és hajtogatják mindenre mint a papagájok.
Nincs összefüggés amúgy a tanga és a korai szex között. Én pl mindig is a sima bugyit tartottam kényelmesnek, de hamar kezdtem szexuális életet élni. És van tangás barátnőm, aki meg várt 20 éves kora felettig. Csak a tangában érezte jól magát.
Velem is pont így volt, pont ekkor. Igazából nem tangát akartam, csak anyám olcsó bugyikat vett a kínaiban, apró mintával, csipkével, rossz fazonban, és láttam, hogy másoké nem olyan. Azt hittem csak kétfajta van, a tanga, meg az enyém, mert a franciabugyi alja is bevágott nekik. Valójában franciát akartam, csak nem tudtam, hogy az egyáltalán létezik, és anyám beállított vagy 20 db kínais zsinórtangával élénk színekben, utána meg egy darabig azt hittem menő vagyok, de azzal is égtem, mert olcsó volt és hát zsinórtanga.
Vegyél neki normális helyről bugyikat, franciabugyi, hipster fazon lehet, amire gondol, ha tanga, csakis brazil, de a legfontosabb, hogy jobb helyről, minimum egy tezenis vagy intimissimi, de zarás bugyik is tudnak szépek lenni.. anyám nem ismerte ezeket a helyeket.. tinimelltartót is az auchanból vett, azt hitte vagy az van, semmi kis pamut, vagy az óriásszivacsos kínais.. Mi ebben éltünk, mások nem, és nekem magamnak kellett rájönnöm. Pamut brazil tangát kapjon egy darabot jó helyről, de szerintem hipster fazonra gondol, az a legcsinibb "tinibugyi"
Jajj nálunk is 7-edikben lett ciki a "mamabugyi". Én először franciát kaptam, de az szörnyen kényelmetlen volt, elöl-hátul bevágott, de tesis napokon csak azért is azt vettem fel. 15 évesen váltottam tangára, az sokkal kényelmesebb volt.
21 voltam amikor elvesztettem a szüzességem... Semmi köze a bevágós bugyikhoz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!