Ha kamasz gyerekeid be akarod vonni a háztartási munkába, akkor az azért van, mert lusta vagy megcsinálni és csicskáztatni akarod őket?
Ez mind nagyon szép, csak itt most az van, hogy nem anyuka és apuka vs. gyerekek a felállás, hanem anyuka vs. apuka és a gyerekek. Úgy baromi nehéz keresztülvinni az igazát, ha az az ember, aki a "csapattársa" kéne hogy legyen, is ellene dolgozik és fikázza.
Itt te vagy a család csicskája, csak észre sem veszed.
Csinálná ezt a halál.
A gyerek is együtt él velünk a házban, amilyen dolgot, munkát képes megcsinálni, azt csinálja is meg, mert én is megcsinálom a munkám mellett.
Ő tanul az iskolában, én dologzom a munkahelyen, de mellette van még a házimunka, kerti munka. 14 és 16 évesek, nem mozgássérültek tökéletesen képesek elvégezni a munkát.
Nálunk van beosztás, hogy melyik munkára melyik nap ki a soros, és minden családtag benne van, mert ez a fair. Az én időm is ugyanolyan drága, mint a gyereké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!