Ha kamasz gyerekeid be akarod vonni a háztartási munkába, akkor az azért van, mert lusta vagy megcsinálni és csicskáztatni akarod őket?
Nem, az azért van, hogy ne legyenek életképtelenek, mikor elköltöznek :D
Meg mert nem egyedül élek a lakásban, és senki ujjáról nem fog leesni a karikagyűrű, ha megmozdul.
Igen! Direkt csak azért vállaltunk gyerekeket, hogy legyen aki takarít itthon, meg lenyírja a füvet! Nehogy már nekünk kelljen megcsinálni a férjemmel!
🤦🏼♀️
1. Be kell gyakorolni, hogy mire önàllò felnőtt leszel gördülèkenyen ès automatikusan menjen.
2. Te is ott laksz, vedd ki a részed.
3. Ne legyèl màr èletkèptelen.
4. Kamasztòl màr egyèb tèren is elvàrható az önàllòsàg. Gondolom iskolàba sem kìsèrgetnek ès bulizni sem szülői kìsèrettel jàrsz. Nem öltöztetnek, nem kanalazzàk a szàdba az ètelt. Akkor ezen a tèren mièrt nem akarsz önàllósodni? Ez olyan alap dolog, mint a cipőfűző megkötèse vagy az orrfújàs. Egy idő utàn senki sem csinàlja helyetted.
7
Én az anyuka vagyok.
A gyerekeim apja ellenzi, hogy elvonjam a gyerekek idejét a háztartással. Pld én rakjak rendet az iróasztalon, ruháikat én vigyem ki a szennyesben, tisztán vigyem a helyére, rakjam ki másnapra. Cuccaik szanaszét, mert majd én úgy elrakom. Mosogatni, porszivózni nem engedi őket, mert az az anyuka dolga szerinte és így a gyerekek szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!