Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha kamasz gyerekeid be akarod...

Ha kamasz gyerekeid be akarod vonni a háztartási munkába, akkor az azért van, mert lusta vagy megcsinálni és csicskáztatni akarod őket?

Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 08:44
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
97%
Ha olyan férjem lenne aki cselédnek tart, már rég elváltam volna...
2022. jún. 2. 09:07
 12/54 anonim ***** válasza:
93%

Mi késztet egy nőt arra, hogy feleségül menjen egy ilyen férfihez? Hát még szülni neki... Senki ne mondja, hogy csak később derül ki 😂

Nem, nem irreális elvárás, hogy a gyerek ÉS a szintén ugyanabban a háztartásban élő férj is kivegye a részét a házimunkából. Ha csak nem cselédnek szerződtél.

2022. jún. 2. 09:17
 13/54 anonim ***** válasza:
91%

11-12-re:

Szerintem ez egy trollkérdés.

Innentől pedig minden mondata érthetővé válik. Erre ugrik a nép, ez szül közfelháborodást. Vegyük észre, hogy anyuka szájába adva gyakorlatilag egy lusta, elkényeztetett kamasz érvelését olvassuk.

2022. jún. 2. 09:22
 14/54 anonim ***** válasza:
2%

Gondolom a ti férjetek nem napi 9 órában végez fizikai munkát.

Ha az én férjem is kisétálna az irodábol 15 órakkor,talán többet segítene.

Este 18 ra ér haza,miután levezetett másfél órár.Aztán van hogy neki ugrik a kerítésnek,hogy kész legyen végre.Már én mondom neki,hogy kicsit pihenjen!Kertes házban lakunk felújítás alatt van.Mindig van mit csinálni és segítség nélkül,egyedül nem győzi.Na akkor álljon neki mosogatni?!🤦

2022. jún. 2. 09:25
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Simán sztrajkolnék,hogy nem az én dolgom és különben is akkor apuka hogy tanult meg takarítani stb.? Ha a férjem rám szólna jogy ne a gyerekek nyakába varrjam akkor mosolyogva átadnám a férjemnek hogy oké akkor a tied a megtiszteltető feladat.😉
2022. jún. 2. 09:28
 16/54 A kérdező kommentje:
Nem fizikai munkát végez, reggel 8-kor megy, 17-re hazaér és pihi. Ha nagyon el vagyok úszva, mert lassú vagyok vagy rosszul osztottam be az időm, akkor ha nagyon szépen megkérem, tanul egy kicsit a gyerkőccel.
2022. jún. 2. 09:41
 17/54 anonim ***** válasza:
67%
Nézd gyerek ovis,másik iskolás te is nyugodtan mehetsz dolgozni és akkor a munkák felét te is rásózhqtod a ferjedre, hisz már nem otthon "lógatod a lábad". Addig is ha nem akarja hogy a gyerek dolgozzon akkor add a kezébe a szennyest,hogy oké akkor te segítesz gondolom helyette...
2022. jún. 2. 09:45
 18/54 anonim ***** válasza:
96%

#14, a szövegértelmezés nem az erősséged, ugye?

Van különbség az között, hogy a férjednek már nem fér bele a napjába elmosogatni, és az között, hogy az arcodba vágja a használt alsóját, vagy leül sörözni a kanapéra kajálás után, mert hogy a te dolgod, hogy eltakaríts utána.

2022. jún. 2. 09:47
 19/54 A kérdező kommentje:
Mikor dolgoztam sem volt másképp. Akkor az volt még plusz ok, hogy ő többet keres, akkor én dolgozzak itthon, ezért akkor azért nem csinált semmit.
2022. jún. 2. 09:54
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy a gyerek a sajàt holmijàt elpakolja, szennyest a tartòba teszi, sajàt ruhàjàt elteszi, tànyèrt a többi hasznàlthoz teszi, az nem is hàzimunka. Ezek alapvető dolgok, amit az embernek meg kène csinàlni.

Mosogatàs, mosàs ki-be pakolasa, teregetès, takarìtas, főzès, bevàsàrlas, ezek hazimunkal, ezt az egèsz csalàdnak kène csinàlni, nem csak a nőnek.

Èn otthoagynàm a pasit 2 hètre, tanuljon rendet, ha màr a szûlei nem tanítottàk meg.

2022. jún. 2. 09:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!