Ha kamasz gyerekeid be akarod vonni a háztartási munkába, akkor az azért van, mert lusta vagy megcsinálni és csicskáztatni akarod őket?
Mi késztet egy nőt arra, hogy feleségül menjen egy ilyen férfihez? Hát még szülni neki... Senki ne mondja, hogy csak később derül ki 😂
Nem, nem irreális elvárás, hogy a gyerek ÉS a szintén ugyanabban a háztartásban élő férj is kivegye a részét a házimunkából. Ha csak nem cselédnek szerződtél.
11-12-re:
Szerintem ez egy trollkérdés.
Innentől pedig minden mondata érthetővé válik. Erre ugrik a nép, ez szül közfelháborodást. Vegyük észre, hogy anyuka szájába adva gyakorlatilag egy lusta, elkényeztetett kamasz érvelését olvassuk.
Gondolom a ti férjetek nem napi 9 órában végez fizikai munkát.
Ha az én férjem is kisétálna az irodábol 15 órakkor,talán többet segítene.
Este 18 ra ér haza,miután levezetett másfél órár.Aztán van hogy neki ugrik a kerítésnek,hogy kész legyen végre.Már én mondom neki,hogy kicsit pihenjen!Kertes házban lakunk felújítás alatt van.Mindig van mit csinálni és segítség nélkül,egyedül nem győzi.Na akkor álljon neki mosogatni?!🤦
#14, a szövegértelmezés nem az erősséged, ugye?
Van különbség az között, hogy a férjednek már nem fér bele a napjába elmosogatni, és az között, hogy az arcodba vágja a használt alsóját, vagy leül sörözni a kanapéra kajálás után, mert hogy a te dolgod, hogy eltakaríts utána.
Az,hogy a gyerek a sajàt holmijàt elpakolja, szennyest a tartòba teszi, sajàt ruhàjàt elteszi, tànyèrt a többi hasznàlthoz teszi, az nem is hàzimunka. Ezek alapvető dolgok, amit az embernek meg kène csinàlni.
Mosogatàs, mosàs ki-be pakolasa, teregetès, takarìtas, főzès, bevàsàrlas, ezek hazimunkal, ezt az egèsz csalàdnak kène csinàlni, nem csak a nőnek.
Èn otthoagynàm a pasit 2 hètre, tanuljon rendet, ha màr a szûlei nem tanítottàk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!