Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha kamasz gyerekeid be akarod...

Ha kamasz gyerekeid be akarod vonni a háztartási munkába, akkor az azért van, mert lusta vagy megcsinálni és csicskáztatni akarod őket?

Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 08:44
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
24%
Én segítettem a kerti munkában a nagyszüleimnek is meg édesapámnak is. A főzést meg a takarítást pedig anyukám csinálta. Most a menyasszonyommal élek, a kertben mindent én csinálok (fűnyírás, virág ültetés és gondozás, veteményes gondozás, festés, ásás, gyomlálás, stb), a menyasszonyom pedig főz, mos, takarít. Ez így van rendjén.
2022. jún. 3. 01:07
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
(Ja meg még porszívózni szoktam mert azt a menyasszonyom nem szereti.)
2022. jún. 3. 01:10
 43/54 anonim ***** válasza:
9%
És amúgy mit csinálsz napközben otthon? Mert a kamaszok suliban, férj dolgozik, tehát neked elvileg marad a háztartás. Hogyhogy nem végzel vele soha?
2022. jún. 3. 08:06
 44/54 anonim ***** válasza:
90%
#41, nem, úgy van rendjén ahogy megegyezik ebben két ember, és mindkettőnek tökéletesen megfelel a megoldás 🤷‍♀️
2022. jún. 3. 08:21
 45/54 anonim ***** válasza:
82%
41-es, pàr èv múlva lehet, hogy rólad is lesz itt egy, ehhez hasonlò kèrdès...
2022. jún. 3. 08:45
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell a gyerekeket leterhelni ezzel...?

Miért kéne, hogy kamasz gyerekek mindennel a szüleiket terheljék, ami az ő dolguk és ők is meg tudják csinálni?

El tud maga után mosogatni. Át tudja húzni az ágyát. Ki tud teregetni. Össze tud porszívózni.

Miért csináljak mindent én, amikor négyen vagyunk otthon 2 kamasszal...? Berregjek ott a porszívóval, míg ők az ágyon fekve nyomják a tiktokot...? De persze.

2022. jún. 3. 09:25
 47/54 anonim ***** válasza:
28%
Látom nagyon valami bajotok van. A menyasszonyom nem akar ásni, kapálni, festeni, ültetni, szerelni, én meg nem akarok főzni, mosni, takarítani. Ezért osztottuk így fel a dolgokat. Ez így van jól sztem. Mi ezzel a baj??
2022. jún. 3. 13:21
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

#47 ha nektek jó így, akkor nem baj. Azzal a felfogással lenne baj, hogy a főzés, mosás, takarítás a nő dolga, az ásás, kapálás, szerelés pedig "férfimunka".

Én nő vagyok és jobban szeretem a festést, szerelést, mint a főzés-mosás-takarítást (persze azokat is megcsinálom). Kaptam már olyan megjegyzést, hogy az én helyem a konyhában van, el is küldtem az illetőt a fenébe..

2022. jún. 3. 13:35
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Az én helyem meg a férjem ölében van. És ebben nagyon is egyetértünk.

Főzni az főz, aki előbb hazaér.

2022. jún. 3. 13:38
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Lehet lusta vagy és azért csinálod, de hidd el ez csak a gyerekek kifogása lesz később, hogy még lusta vagy ezt is megcsinálni nekik, miközben az lenne a célod vele, hogy önállósodjanak minél hamarabb, ami meg ne utolsó pillanatokra tartogasd, mert akkor a végén nagyobb szájhúzás lenne belőle. Jobb ha hozzászoknak ehhez is, így legalább megtanulják értékelni azt, hogy milyen nagy szívességeket teszel nekik mindennap. Később pedig könnyebben fogják élni emiatt az életüket.
2022. jún. 3. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!