Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha az új párom nem vesz részt...

Ha az új párom nem vesz részt a gyereknevelésben, akkor valójában csak kihasznál?

Figyelt kérdés

Megesnek olyan alkalmak amikor egyszerűen nem bírok a gyerekkel.(apja külföldön, korán elváltunk, egyedül nevelem, tekintélyem nem sok van)

Pl.ha el akarom venni tőle a netet (eleinte szépen mondom s)mert öltözni kell, a gyerek hisztizni kezd, nekem támad(8 é mi lesz kamaszkorban?)és szinte dulakodás van, ami nem normális.

Amúgy ügyes, okos, ilyen alkalmak csak megesnek.

Párom (nincs gyereke)ilyen alkalmakkor csak kíhúzza magát pl kimegy cigizni(amugy nem cigizik), vagy lemegy a kocsihoz.

(Valószínű mert ő ezt nézni sem bírja, vagy nem akar velünk égni a házban amikor elindulunk- én ezeket gondolom)

Ezért én ugy érzem, hogy elsüllyedhetek előtte, nem normálisaknak nézünk ki, égek mint a Reichstag a párom előtt, gyerekről családról ne is álmodjak vele, mert megbuktam előtte anyaként, sőt, még a gyerekeket is megutálja, ilyen és ehhez hasonló kínzó érzéseket generál bennem. Ha mondom neki ezeket, egy az egyben letagadja.

Olyanokat mond, hogy ő ez alapján nem ítél(el), semmi ilyen nincs benne.

Amiért nem segít a gyereknevelésben, hanem teljesen magamra hagy, mikor látja, mennyit küzdök(néha jatszik a gyerekkel és ennyi)sőt kínosan érzi magát és elvonul, hogy ne is lássa, ami miatt én meg pláne kínosan érzem magam, jól érzem hogy az életemben valójában nem akar részt vállalni hanem lehet csak szexelni van velem, míg nincs jobb?

Tehát az életem nehezebb részeiből(legyen az bármi pl tönkremegy a csap, stb, azaz nem csak a gyerekből)nem vállal részt abszolut.

Minden ilyen felvetésem esetén tagad mindent. Nem ítél el, nem néz le, nem néz sz.ranyának, es szerinte én képzelek csak minden negatívat az egészbe, mert ő szeret nem akar elhagyni stb.

2022. febr. 21. 08:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:

Kezd ebből a sok eszmefuttatásból nekem meg az összeállni, hogy valszeg a párom egy "gyerek" csak. És ez lehet a háttérben. Hogy azt sem tudja meg képben sincs hogy mit is kéne mint felnőtt férfinek nyújtania. Pedig idős.

Majd visszaolvasom, jegyezgetem a korábbi kommenteket, sok tanács van bennük.

2022. febr. 23. 16:50
 72/74 A kérdező kommentje:

70# és igazad lehet abban is hogy tükörkép

Valahol ezt mar hallottam is hogy a párok egymásnak tükörképei

2022. febr. 23. 16:53
 73/74 anonim ***** válasza:
87%
Te jó ég, mennyit magyarázol. Ez a kérdés nem nekünk lett feltéve? Akkor miért a te válaszaidból áll a kommentszekció?
2022. febr. 23. 20:30
 74/74 anonim ***** válasza:
Először neked kellene eldönteni, hogy párkapcsolatot akarsz vagy pótapát a gyereknek. Azt írod, hogy nem bízol a pasiban, mert fájdalmat okozna a gyereknek, ha elmenne. Tehát neked nem fájna, mert rohadtul nem érzel iránta semmit, csak max jó az ágyban? Elhiszem, hogy anyaként a gyerekedet akarod védeni, de így, hogy te sem állsz bele a kapcsolatba pont, hogy azt mutatod a gyereknek, hogy ez a normális pedig nem. Mégis hogy illeszkedjen be ha te nem engeded a gyereknek, hogy kötődjön hozzá és te sem kötődsz? Olyan érzés lehet ez neki mintha egy lakótárs lenne nálatok kis extrával. Egyezzetek meg, hogy ő tanul a gyerekkel és ha lóg az a kib.szott csap akkor kérd meg, hogy csináljon vele valamit. Te szereled a mosógépet, tehát azt mutatod, hogy te vagy a férfi a háznál. Add át neki a nadrágot és megtudod tényleg be akar e illeszkedni. Amíg azt mutatod neki, hogy nincs szükség rá mert te egyedül mindent megoldassz nem is fog semmit megoldani. És nem kell nekem megmagyarázni, hogy mit miért nem teszel. Változtass, hogy változzon valami.
2022. febr. 24. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!