Ha az új párom nem vesz részt a gyereknevelésben, akkor valójában csak kihasznál?
Megesnek olyan alkalmak amikor egyszerűen nem bírok a gyerekkel.(apja külföldön, korán elváltunk, egyedül nevelem, tekintélyem nem sok van)
Pl.ha el akarom venni tőle a netet (eleinte szépen mondom s)mert öltözni kell, a gyerek hisztizni kezd, nekem támad(8 é mi lesz kamaszkorban?)és szinte dulakodás van, ami nem normális.
Amúgy ügyes, okos, ilyen alkalmak csak megesnek.
Párom (nincs gyereke)ilyen alkalmakkor csak kíhúzza magát pl kimegy cigizni(amugy nem cigizik), vagy lemegy a kocsihoz.
(Valószínű mert ő ezt nézni sem bírja, vagy nem akar velünk égni a házban amikor elindulunk- én ezeket gondolom)
Ezért én ugy érzem, hogy elsüllyedhetek előtte, nem normálisaknak nézünk ki, égek mint a Reichstag a párom előtt, gyerekről családról ne is álmodjak vele, mert megbuktam előtte anyaként, sőt, még a gyerekeket is megutálja, ilyen és ehhez hasonló kínzó érzéseket generál bennem. Ha mondom neki ezeket, egy az egyben letagadja.
Olyanokat mond, hogy ő ez alapján nem ítél(el), semmi ilyen nincs benne.
Amiért nem segít a gyereknevelésben, hanem teljesen magamra hagy, mikor látja, mennyit küzdök(néha jatszik a gyerekkel és ennyi)sőt kínosan érzi magát és elvonul, hogy ne is lássa, ami miatt én meg pláne kínosan érzem magam, jól érzem hogy az életemben valójában nem akar részt vállalni hanem lehet csak szexelni van velem, míg nincs jobb?
Tehát az életem nehezebb részeiből(legyen az bármi pl tönkremegy a csap, stb, azaz nem csak a gyerekből)nem vállal részt abszolut.
Minden ilyen felvetésem esetén tagad mindent. Nem ítél el, nem néz le, nem néz sz.ranyának, es szerinte én képzelek csak minden negatívat az egészbe, mert ő szeret nem akar elhagyni stb.
"zerintem ha egy nő azért akar magának társat, hogy legyen aki felneveli az előző kapcsolatából származó gyerekét"
Te normalis vagy?
Eleve ott él velük a gyerek! Egy gyerek nem szobadísz gogy felteszem egy polcra. Letezhetetlen figyelmen kivul hagyni mindennemű párkapcsolatban.
Egy gyerek tanul mindenféle jottmenttől is.
Az anya bárkit hazavisz egy gyerek szivja magába mi az a parkaocsolat hogyan bánil egy ferfi a nővel es vele hogyan bannak meg minden apro legaprobb rezdulest is.
A lakhatási egy egyéb korulmények nem tolunk függnek, hanem azok adottak a kapcsolatban. Neki is nekem is. Ugy élunk ahogy praktikus, ahogyan tudunk.
Nem az alapján akarom őt megitelni hogy ki tart el kit vagy ki főz.
Köze nincs a kérdéshez a lakhatasi es anyagi kerdéseknek.
Egy gyerekre mindenképpen hatassal van egy 3. fél azaz egy érkezett férfi.
Letezhetetlen ilyen hogy nem neveli a gyereket
Ha nem szol rá ha csunyán beszél, = szabad csunyán beszélni.
Nincs ilyen hogy egy ferfi ne lenne tanito nevelo hatással egy gyerekre
Egy gyerek mintát követ. Ha a ferfi csak áll helyben es les ki a fejébol a gyerek odáll mellé es les ki a fejébol.
Ha egy ferfi meccset néz a gyerek megkeresi a neten a focit.
Ez a kettő van csak?
Csak mert én azt szeretném tudni "nevelés"nélkul, hogy " ki ez,és mit akar tőlem", es max akkor tennék csak energiat a "nevelésbe" ha en ezt mar tudom, hogy érdemes.
Ja es ennek függvénye a szakítás is.
Szerintem itt te vagy az aki nem normális. Az új párod nem akarja felnevelni a te gyereked, akihez egyébként semmi köze, és szerinted ő kihasznál téged? Miben? Mert nem teszi azt, ami az exednek lenne a dolga?
A legtöbb amit egy mostohaapa tehet, hogy kimarad az anya és gyerek közti cirkuszokból. Bármit mond a végén ő lesz a rossz. Szerintem keress magadnak egy másik férfit.
Te értetlen vagy?
Nincs ilyen amikor 3 ember egyutt él, hogy ne letezne a 3 ember között egymásra hatás, kölcsönghatas.
Egy gyerek copyzza a felnőtteket, beépul a minta a személyiségébe! Nincs ilyen hogy ne nevelné!
Ne fárasszatok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!