Megmondjam nekik vagy ne?
Figyelt kérdés
A suliban van egy fiú akivel ovi óta nagyon jól megvagyunk Úgy gondoltam összejövünk, de van a suliba egy srác és mindig körülötte van.Mikor mellém akar ülni akkor félrerántja és leülteti mellé!Engem már nagyon idegesít és nem merem egyiknek sem megmondani,mert az egyik letojja a másik meg nem tud tenni ellene!Ráadásul a srác egy vékony kocka.11/l2010. szept. 4. 17:48
21/25 A kérdező kommentje:
Ja és a "kicsit" a barátnőmnek kellett lefoglalni,de úgy,hogy felemelte azt a 26kg-t és a hóna alá csapta és elvitte a másik udvarra.Máshogy nem lehetett megoltani,mert nem tágított!(gondolom rájött mi a szitu)
2010. szept. 8. 18:24
22/25 A kérdező kommentje:
Mindenki aki tudja ezt azt akarja,hogy írjak neki szerelmes leveleket meg ilyeneket.De én nem fogok írni,mert nem akarom "megsérteni a döntését"h majd később.Írjak neki vagy ne?
2010. szept. 8. 18:26
23/25 anonim válasza:
11 évesen szerelemem így meg úgy? inkább babázzál
24/25 anonim válasza:
nem tom miert kell lenezni a 11 eveseket, te is es en is voltam 11 eves es ha belegondolsz rajossz hogy mi is ugy voltunk hogy tetszett ez meg az, es persze ugyhivtuk hogy szerelem.... amugy kedves kerdezo, szerintem ne irjal neki...
25/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy leírtam e vagy nem,de azt mondta hogy majd később ami kb.14-15 éves korban lesz.Am meg nem írok neki levelet de már mindenki ezzel szekál
2010. szept. 10. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!