Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiskamasz lányka hogy tud...

Kiskamasz lányka hogy tud strandra menni?

Figyelt kérdés

Bocsánat a hülye kérdésért. Kislányom nemsokára 11 éves és most jött meg neki az első mentruációja.

Elképzelni nem tudom, hogy ha egy kislány épp menstruál, hogy tud példaul strandra, uszodába menni?

Tampon ugye nem játszik, a betét sem ebben az esetben.

Szégyenlem, de nem tudom. Mi olyan szegények voltunk kislány koromban, hogy örültünk ha a teknőbe jutott víz, nemhogy strandra járjunk...

2021. júl. 14. 15:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a lányoddal, hogy szeretné-e kipróbálni a mini tampont, természetesen magyarázd el neki előtte, hogy mi az és, hogy mit kell vele csinálni, hogy tisztában legyen a dolgokkal. Ha beleegyezik, kiszeretné próbálni, akkor vegyetek neki, keress mellé YT-on normális használati útmutatókat, ahol ábrák is vannak. De jó lenne ezt minél hamarabb, mert természetesen ez nem egy olyan dolog, amit biztos, hogy elsőnek megfog tudni csinálni. De természetesen ha nem akarja, akkor nem kell erőltetni, inkább dobjatok ki X összeget és menjetek el máshova, vagy menjetek el, de találjatok ki valami más programot is mellé, akár ott a strandon.
2021. júl. 14. 20:57
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
#31 vagyok, természetesen a tampon hátrányairól is világosítsd fel.
2021. júl. 14. 20:58
 33/45 anonim ***** válasza:
74%
29# ne beszélj már hülyeséget..valamit nagyon bénán csinálsz..egy vérrel téli tampon sokkal könnyebben kijön, mint egy száraz fel..
2021. júl. 14. 22:27
 34/45 anonim ***** válasza:
57%
#33 Én #27 vagyok, de én is #29-el érték egyet, a vérrel teli tampon nagyobb, sokkal szarabb érzés kiszedni, mint feltenni.
2021. júl. 14. 22:43
 35/45 anonim ***** válasza:
39%

A tévhitekkel ellentétben, attól hogy valaki szűz, tud tampont használni. Csak a legkisebb méretet vegyétek. Meg felhelyezésnél/kivevesnél jobb ha segít az anyja, mert 11 évesen az azért tényleg érdekes lenne egyedül...

Én 14 évesen használtam először, egy tengerparti táborban.

2021. júl. 14. 23:48
 36/45 anonim ***** válasza:
75%

Persze, elméletben tud egy szűz is.

Ennek ellenére anno 17 évesen, pár hónappal a szüzesség elvesztése után is nehézkesen ment a mini ob is.

Nem mindenkinek azonosak a paraméterei.

2021. júl. 15. 01:16
 37/45 anonim ***** válasza:
66%

33!

Ha van akkora lyuk, ahol kijöjjön!

2021. júl. 15. 08:51
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első 3 napig tartott. Lehet neki se lesz most 5-6 napos. Ha a Balatonra mentek akár nyílvan térdig belemehet, de direkt strandra nem mennék mikor szegény csak a parton ülhet. Lehet hétvégén már el is múlik.
2021. júl. 15. 09:27
 39/45 anonim ***** válasza:
63%
En azert non sensenek gondolnam h emaitt lemondjatok egy nyaralást.
2021. júl. 15. 10:40
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ha a tampont nem akarja, akkor marad a "térdig belesétálok" verzió.
2021. júl. 15. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!