Kiskamasz gyerekeiteknek hogy mondjátok meg, hogy hagyja el az amerikai barátjait?
Írtam 4 választ, így este nem kell bajlódni a leírással, ha egyezik valamelyikkel a véleményetek.
Ha még írtok, akkor "más megoldás" amiket kipróbáltunk és nem jött be, vagy nem tehetjük meg:
1. Lenyomni a netet. Ok: Őrjöngés éjjel.
2. Cseszegetni 5 percenként, hogy tik-tak van. Ok: Őrjöngés éjjel
3. Szépen megkérni, elmagyarázni neki napközben a bajunkat. Ok: Pont nem érdekli, szenvedjünk, szerinte hozzá kell alkalmazkodnia mindenkinek.
Szűrő a böngésző(k)re, és a szóban forgó oldalt letiltani benne.
Valamint az első hiszti után (közben) a jól bevált makarenkói módszer.
Alkalmazáson keresztül beszél (Discord). Nincs rajta "gyerek mód". A játék meg játékalkalmazás, azon belül sincs semmilyen zár, hogy akkor a játék nem enged tovább játszani és ennyi volt. Gépzár vagy netzár őrjöngéssel jár, mert tudja, hogy ezeket mi állítjuk be, hiszen gépre és internetre nem jöhet ilyen "frissítés" mint egy alkalmazásra, hogy "kötelez mindenkit elmenni".
Makarenkóira sajnos jön a visszacsapás. Mellbevágás, tökönrúgás, karharapás, felmosó hozzádvágása. Agresszív és nem fél kihasználi a 80 kilóját.
Ne éjjel állíttsátok le. Én a helyedben azt tenném, hogy kitűzöl egy időpontot, pl fél nyolc, ami után nem netezhet. Van ilyen program, amivel bizonyos alkalmazások csak bizonyos időintervallumban használható. És ha egyszer kétszer bevállaljátok az őrjöngést, akkor abbahagyja. Azért csinálja, mert célt ér vele. És tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de már bőven elég idős ahhoz, hogy a saját ágyában aludjon.
Ne hagyjátok rá a dolgokat.
Jessus. Szerintem ide pszichológus kell, ha ennyire agresszív. 11 éves még csak, mi lesz, ha tényleg berobban a kamaszsága? A szülők a sarokban nyüszítenek?
Mi lett volna ha, nem engeditek.. itt már felesleges. Baj van, tenni kell valamit, külső segítséget kérni. Ez szerintem nem az a kategória, hogy majd leszokik róla, hagyni kell, kinövi, úgyse lehet mit tenni.
Persze ehhez erőfeszítés kell, ezt sokan nem vállalják és marad a beletörődés
"amikor mindenki alszik, simán kikúszik anyja mellől"
Tehát 11 évesen az anyjával alszik.
"felkel 9-kor és éjfélig nyomatja szüntelenül, 15 órán át a gépezést"
Ez minden mástól függetlenül annak a jele, hogy abszolút függő.
Vannak itt komoly bajok, a kérdező kérdése csak a felszínt karcolgatja.
80 kiló 11 évesen? Hopp, ez önmagában gáz. Amúgy ja, őrjöngjön, én leszarnám. Ha kijön a rendőrség, jöjjön. Ha kamuzik, hogy bántják, annál jobb, rögtön vihetik is valami intézménybe.
Bocsi, de ez csak rosszabb lesz, és nem az amerikai haverok miatt, hanem azért, mert 20 évesen felfordul az életmódja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!