Szerintetek szép név a Norah? A férjem amerikai.
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 12:01
1/11 anonim válasza:
Jó választás abból a szempontból, hogy magyar közegben könnyű magyarosítani Nórára.
2/11 anonim válasza:
Szerintem szép név, nekem tetszik!
5/11 anonim válasza:
Szép, de ha Mo-on terveztek élni, akkor az a hátránya, hogy a gyereknek majd minden egyes alkalommal betűznie kell a nevét, hogy ne Nórának írják. Esetleg h nélkül? Az ékezet már nem lenne problémás. Ha nem érzed ezt gondnak, akkor persze lehet így is, ahogy írtad, csak javaslat :)
6/11 anonim válasza:
Ha itthon akartok élni, akkor 2 betű miatt kiszúrás a gyerekkel, mert van annak itthoni megfelelője. Nem is nagyon eltérő a kiejtése. Ha meg amerikában, akkor simán jó az ottani írásmóddal. Olyan nevek között nézelődtél, amiket ugyanúgy írunk és ejtünk?
7/11 anonim válasza:
Szerintem igen, sokkal szebb mint a Nóra.
8/11 anonim válasza:
Ha az apa amerikai, és az ő nevét kapja, akkor így is úgy is betűznie kell majd a nevét. Ráadásul a Nóra nem illik egy amerikai vezetéknévhez.
10/11 anonim válasza:
Magyarországon nem fogja tudni használni. Mindig Nórázni fogják.
Már csak azért is mert hasonló a kiejtése.
Nekem nem tetszik, de ettől függetlenül szép név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!