Az én kislányom 12,5 évesen hasonló helyzetben fel tudta rakni magának a tampont, mert nagyon akart vízbe menni. De ő sem a legerősebb napokon, hanem a vége felé. Mini tampont. Ha kipróbálja, készüljetek úgy, hogy kB egy doboznyit elhasznál, mire megtanulja. Legkönnyebb úgy, ha beleguggol a zuhanytálcába és ott próbálgatja. Tényleg csak a fürdés idejére legyen bent, aztán azonnal vegye ki és betét. Lehet kapni spec.uszodai tampont is, de az nagyobb. Hétvégén esélyes, hogy nem lesz Strand idő, de ha nemcsak hétvégére mentek, jó eséllyel hétfőre elmúlik már neki.
2021. júl. 14. 17:55
22/45 anonim válasza:
nekem anno 11 évesen jött meg, 1-2 napig tartott csak. lehet mire indultok már nem is lesz meg neki :)
2021. júl. 14. 18:29
23/45 anonim válasza:
egy doboznyit? viccelsz, ugye?
és azonnal vegye ki?
miért retteg itt mindenki ennyire a tampontól? első alkalommal is lehet használni, csak szólok orvosként... légy szíves tájékozódjatok mielőtt sületlenségekkel írjátok tele az oldalt... a normális válaszok vannak lepontozva.
tényleg kezdem azt hinni, hogy a gyk-t a gyengébb képességűek használják nagyrészt
2021. júl. 14. 18:37
24/45 anonim válasza:
23, a gyakorlásához használt el egy dobozt,amíg tanulta a felhelyezést, te "nagyon értelmes" orvos, mert amit nem sikerült elsőre feltennie, azt kidobta.
2021. júl. 14. 18:42
25/45 anonim válasza:
És a Balatonban való fürdés után vegye ki azonnal vagy cserélje tisztára, higiénés okokból. Most vagy a szövegértéseddel van gond, vagy hiányoztál, amikor a bacikat tanították az egyetemen.
2021. júl. 14. 18:45
26/45 anonim válasza:
hú de magára vette valaki :D :D
2021. júl. 14. 18:48
27/45 anonim válasza:
14 évesen Görögországban és 16 évesen Olaszországban és 17 évesen Horvátországban is pont menstruáltam a nyaralás kezdetén. Tampont nem tudtam használni, mert fájt (kicsi volta rés a szűzhártyámon). Egy rövid nadrág és fürdőeuhafelső volt rajtam, térdig bemenetem a vízbe és kavicsokat, kagylókat gyűjtöttem, a parton zenét hallgattam a menő új mp3-amon. Mivel 1 hetes volt a nyaralás az utolsó napokon már tudtam fürdeni.
(Balatonban fürödtem többször is utolsó napon, mikor már csak "maszatoltam", mindenféle "védelem" nélkül.)
2021. júl. 14. 20:00
28/45 anonim válasza:
Ha strandolás végig a program akkor vagy csináljatok mást vagy tampon . Nem ördögtől való dolog és jobb mintha a gyerek kint ülne a parton míg mindenki jól érzi magát .
2021. júl. 14. 20:16
29/45 anonim válasza:
A tamponnal az a baj, hogy megduzzad a hüvelyben a vértől.
Tehát sokkal nagyobb, mint amikor betette.
És nem lehet tudni, hogy egy 11 éves kislánynak mekkora rés van a szűzhártyáján. Lehet, hogy simán kijön, de lehet, hogy nagyon fájni fog neki. Mert ahol a pici vékony tampon felment, ott nem biztos, hogy a megtelt ki fog jönni!!
Saját tapasztalat..... :(
2021. júl. 14. 20:19
30/45 flora08 válasza:
Nekem sajnos csak rossz élményem van ezzel kapcsolatban. Ugyanígy jártam, a balatoni nyaralás alkalmával jött meg. Igaz, én idősebb voltam, mint a lányod, 16-17 éves, tehát már évek óta használtam tampont. Ennek ellenére, valami nagyon félresikerült. Próbálok finoman fogalmazni: olyan volt, mintha nem is helyeztem volna fel... a lábamat úgy kellett letörölni, ahogy kijöttem a vízből :/ Borzasztó élmény volt, megfogadtam, soha többet. Inkább ülök a parton. Természetesen nem arra célzok, hogy ő is így fog járni! De úgy gondolom, épp elég furcsa neki még a menstruáció, én még nem erőltetném a tamponos strandolást. Ezért nem kell lemondani az utat, ne haragudj, de nem is értem, miért merült fel. Nem vigasztaló, de sajnos lányként, nőként mindenkinek bele kell(ett) törődnie abba, hogy van, mikor pont a nyaraláskor jön meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!