Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 11-12 éves fiú mennyire...

Egy 11-12 éves fiú mennyire van képben a "dolgokról"?

Figyelt kérdés
Érdemes (lehet) neki még bármi olyat mondani a nemi életről lányokról maszturbálásról amit még esetleg nem tud?? Eléggé felvilágosult fiúrol van szó.

2021. máj. 9. 13:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%

Nekem ez nem egy pontis életkorban volt. Kiskoromban sem mondtak a szüleim semmi gólyákkal kapcsolatos mesét. Egyszerűsítve elmondták, hogy hogy jön össze egy baba, persze a szexet kihagyva. (Sokáig nem is értettem, hogy hogy kerül át az apából az anyába a "halacska"). Aztán ahogy nőttem, egyre több mindent mondtak el, és egy idő után már arra a pontra jutottam, hogy amiket mondtak, azokat már tudtam máshonnan.

Sose hazudtak ilyenekről, és elég nyíltan beszéltek róla, amikor már elég érett voltam. Így sose volt egy konkrét felvilágosítás, amikor rájöttem, hogy hogy vannak a dolgok, és hogy milyen "undorító az egész".

2021. máj. 11. 19:24
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
És azt tudja, hogy milyen a felelős együttlét? Én mindenképpen beszélnék vele, hogy legalább elmondjam. Mert később nem szeretnék ilyen meglepetéseket, hogy a barátnőjének abortuszra kell mennie, mert nem védekeztek rendesen. Pont azért történnek ilyen dolgok, mert a szülő azt hiszi, a gyerek mindent tud. Tud a nagy semmit. Se a saját testét, se a nemi betegségeket nem ismeri. Ha így is megtörténik a baj, neked nyugodt lehet a lelkiismereted, mivel te a dolgodat megtetted.
2021. máj. 13. 11:29
 23/24 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy itt elnézek pár kérdést, még a felnőtt, csaladalapításra vágyók sem tudnak rengeteg mindent. Akinek nem inge persze ne vegye magára.

Attól még, hogy fiúról van szó, nem árt, ha tudja, hogy csak a filmekben imádja mindenki az anált, hogy ha nemet mondanak a próbálkozásra, akkor azt el kell fogadni és hogy ő is mondhat nemet.

Hogy ha egy szobában van egy lánnyal és kiveri, Attól a lány nem lesz terhes, viszont ha csak egy pillanatra is beteszi gumi nélkül, akkor már lehet.

Meg hogyha a lány szex előtti napon hányt reggel, az még nem azért van, mert terhes lett.

2021. máj. 13. 11:53
 24/24 anonim ***** válasza:
25%
#21 vagyok, miért pontozott le mindenki?
2021. máj. 14. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!