Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 11-12 éves fiú mennyire...

Egy 11-12 éves fiú mennyire van képben a "dolgokról"?

Figyelt kérdés
Érdemes (lehet) neki még bármi olyat mondani a nemi életről lányokról maszturbálásról amit még esetleg nem tud?? Eléggé felvilágosult fiúrol van szó.

2021. máj. 9. 13:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

25 vagyok. De ez most miért is volt ilyen fontos?? Nem az, hogy hány nővel voltam, vagy miket próbáltam ki, vagy dugtam-e már legalább 20 alkalommal... Hanem, hogy hány éves vagyok. Ez pont az a szituáció, mikor nem a kor ad tapasztalatot, hanem a gyakorlat.

2021. máj. 9. 14:51
 12/24 anonim ***** válasza:
39%
Ha már volt legalább egy órát a net előtt egyedül akkor már eléggé képben van.
2021. máj. 9. 15:01
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem mindenképp ülj le vele és magyarázd el a dolgokat, fontos, hogy pontosan megértse, hogy ne legyenek téveszméi semmiképp sem. Szerintem menj biztosra.
2021. máj. 9. 15:06
 14/24 anonim ***** válasza:
64%
12. azért majd próbáld ki. ültesd le egy fél órára a net elé, majd tegyél elé egy 10 kérdéses tesztet pl. a 11-12-es bioszkönyv vonatkozó részeiből (nem, nem a szakmai részletekre gondolok). Meglátjuk, mennyire lesz képben :)
2021. máj. 9. 15:11
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Mindenképpen beszéljél vele és ellenőrizd le nincs e fitymaszűkülete. Sok kamasznak van ilyen problémája és nem mernek szólni a szüleiknek és később meg nincsenek kezelve vagy már túl késő lesz. Semmi kínos nincs ebben, csak a hozzáállás számít.
2021. máj. 9. 15:38
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Igen mindenképp szükséges az ellenőrzés is
2021. máj. 9. 16:27
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ma este fürdésnél lesz ellenőrzés és lehet beszélek is vele ezekről a dolgokról!
2021. máj. 9. 16:32
 18/24 anonim ***** válasza:
16%
Komolyan a 11 éves fiad farkát akarod vizsgálgatni??
2021. máj. 9. 16:35
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg tudja már, mit és hová kell dugni. De ez még nagyon kevés.

Igazából a felvilágosítás, mint egyszeri hegyibeszéd teljesen felesleges. Sokkal szerencsésebb szexuális nevelésről beszélni, amit olyan 2 éves kor körül szokás elkezdeni. Pl.azzal, hogy megnevezitek a testrészeket. Meg megtanítjátok, hogy az ő teste az övé és engedély nélkül senki sem nyúlhat hozzá. Ez bizony a fiúknak is fontos lenne.

A fiataloknak meg kell tanulni, milyen hormonális változások történnek a testükben. A fiúknak is hasznos, ha tisztában vannak a női ciklussal, fogantatás folyamatával.

A fiúknak is tudni kell az összes lehetséges védekezési lehetőségről, hiszen az ő felelősségük is. Érdemes kitérni párkapcsolati kérdésekre.

A beszélgetésekhez jó vezérfonal lehet a hormonmentes youtube csatorna.

2021. máj. 9. 21:03
 20/24 A kérdező kommentje:
Megvolt és viszonylag jol ment minden!!
2021. máj. 9. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!