12 éves lányotok mennyit ül számítógép/laptop/telefon/tablet/egyéb előtt?
4-es vagyok. Igen, de abból maximum 6-7 óra online suli, maximum 2 óra házi feladat, tehát kötelező. 1 film vagy két sorozat rész meg nem olyan sok, pláne nem minden nap van ez és TV-t pl nem néz szinte soha. Amit magától max 2 óra az sem olyan brutális mennyiség.
Én azt azt esetet írtam le, ami akkor van, ha minden maximálisan megtörténik. Tehát van 6-7 online óra, kellett az 1-2 óra a házira, ráértünk filmet/sorozatot nézni, és mondjuk utána még volt kedve chatelni, videóhívásozni a barátaival. Szóval, ha azt nézzük, hogy a 12-ből 8-9 iskolai kötelezettség volt, akkor nem tűnik olyan soknak. Pláne, hogy volt benne közös időtöltés, mit tudom én néztünk egy egy órás sorozatrészt, közben beszéltünk, befontam a haját, stb.
Minden nap 6-7 órája van online. Délután heti 3x 60 perc angol vagy matek magánóra az is online.
Este szokott 1-2 órát filmezni, vagy ytzni.
Most sajnos sokat van gép előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!