12 éves kislányomnak megjött a vérzése. Milyen betétet vegyek Neki, a Ti lánykáitok mit használnak?
Mindenfélét, attól függően, hogy mire van szükség. Estit, kisebbet, nagyobbat.
Szegénynek néha olyan erős, hogy estére csak a menstruációs bugyival tudja megoldani, hogy ne ázzon el minden. Ezt a legegyszerűbb használni is.
7, semmivel nem több és nem más kicserélni a moshatót. Nem kell nekiállnia a mosdóban öblítgetni. Egyszerűen összepatentolja és bele egy pul szütyőbe diszkréten. Még kisebb is mint egy eldobható betét. Semmi, de semmi szaga nem lesz míg hazaér.
Egyébként nyilván odabízom majd, hogy mit szeretne, csak ez az érv információhiányból fakad és nem állja meg a helyét.
Hát nem tudom. Inkább eldobom ott a kukába, mint csomagolgassam, azt dugjam zsebre, míg visszamegyek az osztályba, hogy betehessem a táskába. Aztán ha nemjól csomagolom, folyik a zsebembe?!
Egyébként nekem nincs lányom, de ha lenne elvinném a boltba, azt elmagyaráznám neki, melyik milyen, döntse el milyet szeretne, és ő tudja mennyire vérzik.
Nekem pl anmo anya felajanlotta a sajátját és ennyi. De ő csak tisztasági betétet használt. Fél óránként cserélgethettem. Nagyi velünk lakott, neki szárnyasai voltak, az meg nem volt kényelmes, utáltam.
Így 12évesen, a saját zsebpénzemből oldottam meg mindig ezt a kérdést, mert anyának hiába mondtam, nekem nem jó az ővé.
14éves koromtól pedig tampont használok, nekem az kényelmes, anya pedig a mai napig ellenzi, mert egészségtelen.
28vagyok, a 2.fiunkkal terhes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!