12 éves kislányom vírusos fertőzést kapott, mindent kihány, kúpot írtak fel neki, de hogyan adjam be?
Figyelt kérdés
Nem akarja engedni.Mit csináljak? Írjatok!2012. jan. 12. 20:22
1/20 anonim válasza:
Jaj, ez már máskor is volt, fake...
2/20 anonim válasza:
és ha megpróbálsz a lelkére beszélni?: nem nézel oda közben, takarja el a punciját, mehet a kórházba és ott majd egy idegen adja be, adja be magának esetleg úgy, h a fejénél állsz és akkor őt magát nem látod alulról, azt viszont igen, hogy beadja-e...
3/20 A kérdező kommentje:
első, te miről beszélsz?
2012. jan. 12. 20:26
4/20 anonim válasza:
nekünk is volt ilyen esetünk, magának próbálta beadni
szerintem úgy lehetne, hogy az alsónemű rajta marad, lehajol, te meg gyorsan....
beszéld rá valahogy, vagy 12 évesen magának is felrakhatja.
5/20 anonim válasza:
Első vagyok, fél é alatt ez a harmadik ugyanilyen kérdés.
Egy 12 évesnek már fel kell mérni ésszel, h ez az ő érdeke.
Egyébként pedig add a kezébe, és tegye fel magának.
Magyarázd el neki, h hogyan csinálja.
Egyébként ha vírusos, akkor nem kell semmi gyógyszer, ha lázas, akkor priznic, vagy hűtőfürdő, folyadékot igyon, kortyonként, ha nagyon hányingere van, igyon hideg kólát.
6/20 anonim válasza:
Első te nem vagy komplett. A kóla nem fog használni ha minden kijön belőle. Én megmondanám ha nem teszi fel a kúpot akkor injekciót kap, és el is vinném az ügyeletre.
7/20 A kérdező kommentje:
Első! Még soha nem tettem fel itt kérdést, úgyhogy nem tudom , hogy mi volt fél éve. Egyébként nem lázas csak mindent kihány. A kúpot pedig az orvos adta, nem mi találtuk ki.
2012. jan. 12. 20:48
8/20 A kérdező kommentje:
Szerencsére megoldottuk.
2012. jan. 12. 21:06
9/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2012. jan. 12. 21:09
10/20 anonim válasza:
Magyarázd el neki, hogy a kúp is gyógyszer, csak nem szájon keresztül veszi be, hanem a fenekén keresztül. Ha nem akarja semmiképpen, hogy Te add be neki a kúpot, akkor mondd meg neki, hogy adja be magának, de úgy, hogy Te is lásd. Egyébként nem tudom miért szégyellős a saját anyukája előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!