Egy 11-12 éves fiú mennyire van képben a "dolgokról"?
Apuka leülteti a 12 éves kisfiát, és azt mondja neki:
- Fiam, eljött az ideje, hogy beszéljünk a szexről!
-Rendben apa, mit szeretnél tudni?
11-12 évesen már állandóan állt a farkam és nem kellett sok az első orgazmushoz se, kb pár húzás után már végem is volt.
Valszeg tud mindent.
Én nem lettem felvilágosítva. Ami érdekelt azt éppen tudtam 10évesen is, meg korábban is. De mindíg csak a saját kíváncsisági szintemen tudtam a dolgokat. Az alap dolgokat tanuljuk az iskolában is az órákon, pl 8.ban is elég részletesen vettük a dolgokat, de korábban is tudtuk már a lényeget.
Apuka attól leülhet, hogy van-e esetleg kérdése vagy olyan ami érdekli a témában.
Persze az elmélet biztos meg van neki, a gyakorlat, hogy nem minden úgy van, mint ahogy a filmekben, meg mit hogy kell csinálni azt meg úgy is csak tapasztalni tudja.
Én is sokat tanulgattam a dolgokat, de nem azért, mert nem lettem felvilágosítva, azt szerintem nem lehet elmagyarázni, hogy mit kell csinálni, hogy jó legyen és milyen apró dolgokra kell figyelni, hogy lássa, hogy a partnerének is jó. Ezt tapasztalni kell.
Azt még hozzá tenném, hogy rólam tudta a bátáti társaság is, hogy tapasztaltabb vagyok, szóval ha kérdésük volt engem kérdeztek. Volt akinek az nem volt tiszta (lány), hogyha a lány lenyeli akkor lehet terhes?? Egy másik illető (szintén lány) kérdezte, hogy análtól lehet-e terhes.
Meg volt még pár hasonló dolog.
Szóval lehet tényleg ilyenekről beszélgetni a gyerkkel, ha érdekli, kíváncsi rá. Én mostanában beszélgetek csak úgy, ha felhozódik, de BDSM témától a potencianövelőkig (nem kell szedni), mindennel képben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!