Engednéd, hogy a 12 éves lányod fiúzzon?
Itt ezen az oldalon amúgy senkinek nem volt olyan szerelme, akivel nem mentek el semeddig a szexben, csak kézen fogva sétáltak, max csókolóztak? Mindenki rögtön egyből a szexszel kezdte, aki ezen az oldalon van?
Nekem is volt több fiúm 11-12 évesen, mégis 16 évesen vesztettem el,és nem lettem tinédzser anyuka.
Nem hiszem, hogy engedélyt kérne, és azt sem, hogy 12 évesen a fiúzás mindenképpen a szexről szól. Biztos van olyan is, de itt most hatodik-hetedik osztályosokról beszélünk, ennyi idősen kézen fogva szoktak elmenni fagyizni. Azt pedig még jó, hogy engedném, ezek aranyos dolgok.
Hogy ennél tovább mennek-e, nem az én engedélyemtől fog függeni, de nagyon remélem, hogy sikerült úgy nevelnem, hogy általános iskolás korában ne akarjon szexelni.
Ja. Az meg a másik: majd a szülőtől fog engedélyt kérni? Mert nem hiszem.
Az meg, hogy valaki 14 èvesen felelőtlen volt, nem jelenti automatikusan azt, hogy mindenki felelőtlen.
Azért tudni kéne, mit értesz fiúzás alatt.
Ha csak annyit, hogy hazakíséri egy osztálytársa iskola után és megfogja a kezét, meg puszit ad neki, akkor miért ne?
"senkinek nem volt olyan szerelme, akivel nem mentek el semeddig a szexben,"
Nem. Így is majdnem 18 voltam mire elvesztettem.
Egyébként remélem, hogy eszébe se jut 12 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!