A gyerekem utál amiatt hogy este 8:30-kor takarodó van. Mit tegyek?
"Nem arra vagyok kíváncsi milyen engedményt adjak, hanem arra hogy ezt hogy fogadtassam el vele"
Ebben az esetben a gyereked elfelejtheted, mert az első alkalommal lelép otthonról. Elfogadtatni nem tudod, mivel nem 5 éves kisgyerek.
Haha, most jut eszembe, egyszer még kamaszkoromban hallottam két leharcolt családanyát a buszon, és az egyik mesélte, hogy náluk aztán nincs olyan, hogy hétvége, szombat-vasárnap is mindenki felkel ugyanúgy hatkor, mint mindig. És erre büszke volt backi.
Én is lassan negyven leszek, a legnagyobb kamaszodik, és még mindig úgy gondolom, hogy a hétvégi lustálkodásnál szebb dolog nincs a világon, és így, hogy nincs suli, eszünk ágában nincs korán kelni.
Diplomám van nekem is, a férjemnek is, értelmes, jól fizető munkánk van, és semmi szükség rá, hogy hatkor felkeljünk. Na jó, az uram szokott néha 5-kor, mert elmegy edzeni, de az az ő baja. 3:)
Én 2 akkora pofont kaptam volna az ő helyében ha anyám azt hallja hogy szidom majd így merek vele beszélni, hogy" így járt". A fal adta volna a másikat..
Ezek után én biztosan eltenném pihenni a telefonját, és majd akkor kapná vissza ha elgondolkodik a viselkedésén.
Rendben van, hogy nem tetszik neki a takarodó, de tiszteletlen és szemtelen ne legyen.
13 évesen meg a fél9 takarodó tényleg vicc.
Hogy lehetsz ilyen gonosz? Nem fogom fel. Egyszer élünk. Nem jobb úgy élni, hogy szeretjük a családtagjainkat?
Ha nincs suli, miért ne aludhatna tovább? Alvás közben fejlődik egy gyerek. A felnőtt élethez pedig hozzátartozik a felelősség is, amit pont ezzel soha nem fog megtanulni.
Szabályok között, elnyomásban élni szörnyű lehet neki. Sajnálom. Ne lepődj meg ha rossz lesz a magatartása a suliban. Nem fogod tudni elfogadtatni vele, csak zsarolással ami tuti jellemző rád. Hát hajrá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!