A gyerekem utál amiatt hogy este 8:30-kor takarodó van. Mit tegyek?
Na megérkezett a párja a kérdésnek a gyerek szemszögéből: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ezek után már tuti kamu ez az egész történet bár eddig is elég gyanús volt.
Olyan pofont levagni a budos kolokbek, hogy a takony menetet vagjon a nyaka kore.... Mi az higy nem csinalja azt amit az mond neki, akitol az elete fugg....
Borzaszto....
De az anyanak is....
"mert egy gyereknek szüksége van napirendre, hogy felkészüljön az életre"
Nem egyszer fordult velem olyan elő, hogy éjjel 3 körül felébredtem pisilni, s a szüleim még javában nézték a tv-t. Máskor meg előttem lefeküdtek.
Amúgy leginkább csak a gyárakban kezdődik olyan korán a munkaidő hogy 6-kor kelljen kelni. S itt is inkább az ingázók érintettek. Arra akarod felkészíteni?
Nálunk 21, 21:30 volt a lefekvés időpontja... aztán kb hajnali 1-2-ig még olvastam a takaró alatt. :D
Egyébként mi ő, ovis? A négyéves unokatestvérem is 9-ig fenn maradhat
Te nem a mostohaanyám vagy véletlenül?
Az ekkora brom nőszemély, mindenkit 7-kor kirángatott az ágyból, mert "ne lustálkodjunk".
"Egyedül nevelem. Apja lelépett."
Ez mondjuk nem csoda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!