A gyerekem utál amiatt hogy este 8:30-kor takarodó van. Mit tegyek?
Mekkora gyökér vagy, irigységből felkelted?
Mert az ám az élet ha az ember ébresztőre kel.
Ne erre készítsd fel, hanem inkább tanuljon, hogy ne gyárban kelljen dolgozni ahol csak dudaszóra pisilhet.
Ugy hiszem, hogy a 13 éve alatt végig ilyen rugalmatlan, tekintély elvű nevelést alkalmaztál. Inkább azért beszél ki a barátnőinrk, hogy van egy újabb hülyeséged.
13 évesen már a hormonok sem hagyják aludni, én ennyi idősen szenvedtem, hogy nem bírtam úgy aludni mint korábban. Ez ellen ő sem tehet, ezt figyelmen kívül hagyni borzasztó begyöpösödöttségre utal. Nálad kamasz gyereknek lenni pokoli lesz a lanyodnak. Változtass ha nem akarod elveszíteni
Jól teszi, tényleg rossz szülő vagy! Menjel le konditerembe vagy fozzel nézzél sorozatot, mint minden normalis ember, ne a gyereken éld ki beteges hatalmaskodásod!
Te aludtál már 20:30 kor suli idobe? Fogadjunk nem! Ez a Drákói szigor nem tesz jót! Online oktatas van, tanul akkor megengedhet és h 23-24-ig fent legyen. 20:30 kor aludjál Te , ha már semmi hasznod nem veszi senki...
Mibe fogadjunk, hogy egyedül neveled, ezért vagy ilyen buta liba!
Vasárnap délutáni kattintásnövelő provokatív trollunk kérdését olvashatták.
:-)))
Ugye tudod a szobájában bármeddig fent tudni lenni? ( kivéve ha nem alszol mellette , de akkor is fent lehet melletted és nem alszik)
Másik 10 óra alvás sok . Keveset aludni se jó , de folyamatosan többet , mint kéne még rosszabb . Ha most nincs alvási nehézségei majd ha felnőtt lesz hidd el nem fog tudni aludni csak gyógyszerrel .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!