Mit tennének ha egyik reggel egy 30as pasas jönne ki a 16 éves lányotok szobájából? (Akit előtte még csak nem is lattatok)

#41 Szerintem neked meg a társadalomban nincs helyed mert közveszélyes beteg dolgokat terjesztesz. Egyrészt rólam feltételezel dolgokat, amikor én soha fiatalkorúval nem csináltam és nem is vágyom csinálni semmit! Viszont az ilyen bődületes őrültségek terjesztőit nem tűröm, sem az előítéleteket, se az önbíráskodást, se a (szülői) hatalommal való visszaélést se a felesleges és jogtalan szabadságkorlátozást!
Szerintem a magadfajtának van börtönben a helye mert te vagy bűnös ezekben a dolgokban a kijelentéseid alapján!
A tudatlan hadoválásaidat befejezhetnéd már. A PEDO gyereket jelent, serdülőkortól kezdve már nem gyerek a gyerek.
Az effebo meg mindenféle egyéb megnevezés pont hogy azért értelmetlen mert se a pszichiátria nem tartja betegségnek, se a törvények nem tartják bűnnek! Tehát a törvény NEM védi a pedofíliát! Se Európában se USAban! Csakhogy a 16/30-as felállás ami a kérdésben van az nem minősül pedofíliának csak a kis zavarodott elmédben!
Tanulj meg angolul is meg olvasni is. Legtöbb államban nem hogy 14 hanem 12 évessel való lefekvést sem büntetik! Segítek: a magasabb korhatárnál csak akkor büntetendő ha az idősebb féllel alá/fölé rendelt viszonyban van pl tanár/diák, gyerek/rokon v mostoha, stb. ill kisebb életkornál van maximum életkorkülönbség is meghatározva, de 16 éves kortól egyik államban sem számít már az se!
Lehet hogy 14 az annak számít de a poszt az 16 azaz TIZENHAT évesről szólt!
Attól hogy a kis porszem véleményed más, az nem számít semmit mert a törvény szava számít csak, a többség döntött így! Ha neked ez nem tetszik, tessék aláírást gyűjteni és népszavazást kiíratni a témában és ha a többség is úgy gondolja akkor majd módosítanak, de addig semmi jogod becsmérelni azt aki semmi törvénybeütközőt nem tesz!

Elég kényes téma. De konkrétan azzal, hogy egy 30-as pasival jön össze szerintem nincs baj.
Ugye a hazai törvények szerint csak 14 év alattiakkal tilos a szex, onnan felfelé már nincs semmilyen korhatári megkötés sem, hogy pl. a partnernek milyen idősnek kell lennie. De ezen túlmenően én erkölcsileg sem tartom rossznak a dolgot, hiszen a mai 16-19 éves fiúk - tisztelet a kivételnek - rendszerint eléggé komolytalanok még. Ráadásul az izlések is különbözőek. Vannak lányok, akiknek az idősebb pasik jönnek be és ebben nem találok kivetnivalót. Én is jártam már olyan lánnyal - igaz, nem 16 éves volt, hanem huszas évei elején járt -, akinek a szülei csak pár évvel voltak idősebbek tőlem. Még csak cikinek se gondoltam.
Sokkal jobban aggódnék, ha mondjuk valami bandataggal, vagy más bűnözővel kezdene járni a "rosszfiú" imázs miatt, vagy ha valami kis idióta tinisztárral, akinél a 16-17-18-19 éves lányok lényegében sorban állnak.
Az viszont egy másik kérdés, hogy a szülei, ill. a lakás tulajdonosa tudta nélkül vitt oda valakit. Na arról valóban elbeszélgetnék vele, hogy ez nem így működik, ennek nem ez a módja. Szóljon, mielőtt idegent hoz a lakásba, illetve a minimum, hogy előtte az illetőt bemutatja a szüleinek.

#44: Bocs hogy beleszólok a vitába, de nincs igazad. Egy 16 éves a hazai törvény értelmében már nem számít gyereknek. Gyerek az a 14. életévét még be nem töltött személy. 14. és 17. év között fiatalkorú, 18. betöltött életévtől pedig felnőttnek számít. Tehát igen, az a 16 éves eldöntheti, ha éppen úgy akarja, hogy kivel barátkozik, kivel akar élni, hogyan akar öltözködni, hová akar menni, vagy éppen kivel akar lefeküdni.
Az egy dolog, hogy te 40 felett nyilván gyereknek látod, vagy gondolod, de hogy szerinted még vagy 6 éven át xbox-oznia kellene (vagyis 22 éves koráig), elég nevetséges, már bocs. Akit 22 évesen még csak ez érdekel, azzal valami gond van. Ha lány, akkor pláne, mivel a lányok sokkal előbb érnek. Olyan meg végképp nincs, hogy 18 éves kor felett egy szülő korlátozza a gyerekét bármiben, legalábbis amiben ő nem szeretné, mert az látod már valóban bűncselekmény lehet. Mert hát azt nyilván meghatározhatja, hogy ha ott él még mindig a szülő házában vagy lakásában, hogy kit hozhat fel és hogyan viselkedjen, de ha mondjuk egy 18 éves el akar költözni otthonról, azt nyugodtan megteheti és a szülő semmit sem tehet ez ellen. Én pl. már 17 évesen saját állással rendelkeztem, saját magamat ruháztam és saját magam vásároltam a kajámat is és a rezsihez is hozzájárulást fizettem a nagyszüleimnek, mivel akkor még éltek és ők vezették a háztartást.
Az USA-ban államok szerint különbség van a jogi szabályozásban. De alapvetően 14 év felett egyik államban sincs tiltva a szex, sőt, kifejezetten a normális szexre nevelés okán, a középiskolákban szexuális felvilágosítás órákat tartanak több államban is, mert egy tinitől elvárni, hogy ne szexeljen, az kb. olyan, mintha egy órától azt várnád, hogy ne mutassa az időt. Vannak államok, ahol a 14 év felettiekkel való szexet is korhoz kötik, mint pl. Florida, ahol 18 év alatt csak 25 éves korig lehet szexuális kapcsolata egy fiatalnak egy másik emberrel, de ezek az államok kisebbségben vannak, a legtöbb államban ezt semmi sem köti korhoz.
Nem probléma, ha ellenvéleményed van valamivel kapcsolatban, de plíz ne írj ostobaságokat, ha valamit nem tudsz, inkább nézz utána.

#47: Egy 23 évessel voltam együtt 46 évesen. Az igaz, hogy huszonévesen már felnőtt az illető, de a korkülönbség nagyobb volt köztünk, mint a 16 éves lány és a 30-as pasi között. Erre próbáltam utalni.
Mi lenne, ha befejeznéd a trollkodást?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!