Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 13 éves lányodnak?

Megengednéd a 13 éves lányodnak?

Figyelt kérdés
A hétvégére eltazunk egy baráti társasággal vidékre és ő itthon maradna. A kérdés az ,hogy itthon hagyhatnam ? Alapjáraton egy megbízható lány és jó környéken lakunk csak hát azért aggódom. Tehát a kérdés hogy itthon hagynád-e illetve átjöhettne két barátője (akár itt aludni) ?

2014. nov. 23. 21:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Igen, itthon hagynám és igen átjöhet 1-2 barátnő.

De ez nagyon egyén függő. Tudom a lányomról, hogy nem fogja felgyújtani a házat és éhen halni sem fog.

2014. nov. 23. 21:59
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Te ismered a lányod. :) Nehéz kérdés, én azért lehet megkérnék valakit, hogy nézzen rájuk, mert főleg a csordaszellem ebben a korban sok hülyeség forrása lehet. :)
2014. nov. 23. 22:05
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Igen. Mindenkepp hivja at a baratnoit, en nagyon feltem egyedul otthon aludni.
2014. nov. 23. 22:07
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha megbízol benne, engedd :)

Én 13 évesen többször is aludtam a barátnőmmel, mikor mindkét szülőm egyszerre volt éjszakás, és ezt suliidőben:)

Szerintem nem lesz gond, max hívd fel lefekvés előtt, hogy minden oké e:)

2014. nov. 23. 22:16
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
Hát, határeset...14 év fölött már igen, de 13 évesen is lehet már annyira érett. Még jobb, ha a barátnői társaságban van egy idősebb (16-17 éves) kislány, esetleg valamelyik kislány nővére, és mindenképp megkérném valamelyik kislány anyukáját, hogy napi 1-szer nézzen rájuk.
2014. nov. 23. 22:17
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha megbizható a lányod es nem szokott hülyeségeket csinalni termeszetesen igen. En fiatalabb koromban is volt, hogy hétvégére egyedul maradtam otthon, barátnőm jott at mindig, vagy en aludtam náluk.
2014. nov. 23. 22:18
 7/20 anonim ***** válasza:
11%
Biztos, hogy nem! Kiskorú!
2014. nov. 24. 06:56
 8/20 anonim ***** válasza:
7%
Nem hiszem. Még a végén elmennek bulizni és bajuk esik.
2014. nov. 24. 10:33
 9/20 anonim ***** válasza:
74%

nekem a szüleim már 11 éves korom óta megengették, hogy itthon maradjak, ha egy napra el kell menjenek, és, hogy ne legyek egyedül éjjszaka, áthívjam a barátnőmet.

nem tudom, hogy te miért akadtál fenn a kérdésen, de erre csak te tudod a választ. ha megbízol a lányodban, ismered őt, és ennek függvényében nem látod rossznak, ha egy kicsit a barátnőivel lehet otthon a szülők nélkül, és nem fognak semmi rosszatt sem csinálni, akkor miért ne?

14/L

(de ha nem szeretnéd, hogy otthon maradjon, akkor miért nem ajánlod fel, hogy erre az estére menjen át egy megbizható barátnőjéhez?)

2014. nov. 24. 12:42
 10/20 anonim ***** válasza:
50%

"Biztos hogy nem. Kiskorú!" Az ember 18 éves koráig kiskorú, szóval ne általánosítsunk ennyire.

Amúgy szerintem ez egyénfüggő. Ha tudom, hogy megbízható és ismeri a határokat, akkor oké. De amúgy a másik véglet is szóba jöhet, hogy ő aludjon barátnőnél, így nyugodtabb lehetnél.

2014. nov. 25. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!