Megengednéd a 13 éves lányodnak?
Igen, itthon hagynám és igen átjöhet 1-2 barátnő.
De ez nagyon egyén függő. Tudom a lányomról, hogy nem fogja felgyújtani a házat és éhen halni sem fog.
Ha megbízol benne, engedd :)
Én 13 évesen többször is aludtam a barátnőmmel, mikor mindkét szülőm egyszerre volt éjszakás, és ezt suliidőben:)
Szerintem nem lesz gond, max hívd fel lefekvés előtt, hogy minden oké e:)
nekem a szüleim már 11 éves korom óta megengették, hogy itthon maradjak, ha egy napra el kell menjenek, és, hogy ne legyek egyedül éjjszaka, áthívjam a barátnőmet.
nem tudom, hogy te miért akadtál fenn a kérdésen, de erre csak te tudod a választ. ha megbízol a lányodban, ismered őt, és ennek függvényében nem látod rossznak, ha egy kicsit a barátnőivel lehet otthon a szülők nélkül, és nem fognak semmi rosszatt sem csinálni, akkor miért ne?
14/L
(de ha nem szeretnéd, hogy otthon maradjon, akkor miért nem ajánlod fel, hogy erre az estére menjen át egy megbizható barátnőjéhez?)
"Biztos hogy nem. Kiskorú!" Az ember 18 éves koráig kiskorú, szóval ne általánosítsunk ennyire.
Amúgy szerintem ez egyénfüggő. Ha tudom, hogy megbízható és ismeri a határokat, akkor oké. De amúgy a másik véglet is szóba jöhet, hogy ő aludjon barátnőnél, így nyugodtabb lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!