Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennének ha egyik reggel...

Mit tennének ha egyik reggel egy 30as pasas jönne ki a 16 éves lányotok szobájából? (Akit előtte még csak nem is lattatok)

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
21%

"ha mégegyszer meglátom a gyerekem körül, kicsinálom minden lehető módon (nyilván nem megölni gondolom, de mondjuk Facebookon jól le lehet járatni mindenkit)."

Azért arra nem árt figyelni, hogy egy "jó lejáratás" a FB-on nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás, aminek a büntetési tétele két év szabadságvesztés, bár elsőre bizonyára felfüggesztik. Meg egy milliós sérelemdíjat a nyakadba akasztanak, aztán pillázhatsz, hogy talán mégse a pasival van baj, hanem esetleg a szülővel.

Mert egyébként a 14. évet betöltött személy azt csinál a 20-30-40 évessel - közös megegyezés esetén - amit akar.

2021. febr. 8. 16:36
 22/60 A kérdező kommentje:

18as, szimplán annyi a történet, én késő estig dolgoztam, olyan éjfél körül értem haza, a feleségem meg vidéken volt szintén munka miatt.

Szóval hazamentem, beleszédültem az ágyamba, gondoltam, hogy a lányom már alszik.

2021. febr. 8. 17:07
 23/60 anonim válasza:
Meglepődnék, mert fiam van......
2021. febr. 8. 18:26
 24/60 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan ilyen sokan normálisnak tartják a pedofíliát? Azonnal rendőrséget kellene hívni a gyereket pedig soha többé sehova se engedni egyedül!
2021. febr. 9. 14:45
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

A pedofília az PONT nem ez. Az ember azért alkot fogalmakat, hogy értelmesen megkülönböztessen egymástól dolgokat, hogy ne keverjük a szezont a fazonnal.

Rendőrt hívni minek? Tartani a gyertyát?

2021. febr. 9. 22:59
 26/60 anonim ***** válasza:
0%
25 De igen ez Pedofília az Efebofília pedig csak egy beteg pedofil védő kifejezés... Ez egyértelműen pedofília és minimum 10-20 év börtön járna érte... Egyébként 18 év feletti gyerekkel is pedofília lefeküdni csak akkor már jogilag nagykorú.
2021. febr. 9. 23:20
 27/60 A kérdező kommentje:
Nem kell baromságokat irkalni, 14 éves kortól már simán törvényes szexelni bárkivel.
2021. febr. 9. 23:36
 28/60 anonim ***** válasza:
0%
27 Ettől még ez ugyanúgy beteg és pedofília.
2021. febr. 9. 23:38
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
S z e r i n t e d járna. De jogállamban élünk, a törvény pedig azt írja, hogy nem jár érte börtön, sőt nem is bűncselekmény. Ez van.
2021. febr. 10. 00:25
 30/60 anonim ***** válasza:
0%
Én édesapaként(nagydarab, bűnöző kinézet, rosszarc), lenyomnám mint a bélyeget. Aztán kihívnám a rendőrséget, hogy behatoló van a lakásban, kicsit megvertem, de él még, legalábbis lélegzik, vagy úgytűnik, hogy még lélegzik.
2021. febr. 11. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!