Mit tennének ha egyik reggel egy 30as pasas jönne ki a 16 éves lányotok szobájából? (Akit előtte még csak nem is lattatok)
"ha mégegyszer meglátom a gyerekem körül, kicsinálom minden lehető módon (nyilván nem megölni gondolom, de mondjuk Facebookon jól le lehet járatni mindenkit)."
Azért arra nem árt figyelni, hogy egy "jó lejáratás" a FB-on nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás, aminek a büntetési tétele két év szabadságvesztés, bár elsőre bizonyára felfüggesztik. Meg egy milliós sérelemdíjat a nyakadba akasztanak, aztán pillázhatsz, hogy talán mégse a pasival van baj, hanem esetleg a szülővel.
Mert egyébként a 14. évet betöltött személy azt csinál a 20-30-40 évessel - közös megegyezés esetén - amit akar.
18as, szimplán annyi a történet, én késő estig dolgoztam, olyan éjfél körül értem haza, a feleségem meg vidéken volt szintén munka miatt.
Szóval hazamentem, beleszédültem az ágyamba, gondoltam, hogy a lányom már alszik.
A pedofília az PONT nem ez. Az ember azért alkot fogalmakat, hogy értelmesen megkülönböztessen egymástól dolgokat, hogy ne keverjük a szezont a fazonnal.
Rendőrt hívni minek? Tartani a gyertyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!