Mit tennének ha egyik reggel egy 30as pasas jönne ki a 16 éves lányotok szobájából? (Akit előtte még csak nem is lattatok)
#4 "A ferfi szemszögéből szerintem undorító, hogy ilyen fiatal lányok jönnek be neki"
Azért ha ilyesmit leundorítózol akkor magaddal kezdheted. Lehet hogy MOST olyanok a társadalmi megegyezéseink hogy az ilyesmi nem preferált, de az hogy mi jön be azt a TERMÉSZET diktálja és nem véletlenül úgy ahogy teszi.
Nem is olyan régen még teljesen általános volt az ilyesmi, sőt továbbmegyek: az első menstruációtól természet szerint már kész anyává válnia, férfinek meg haláláig képesnek kellett lennie gyereket nemzenie ha kihaltak egy közösség férfi tagjai (pl szomszéd törzs rajtaütése vagy félresikerült vadászat által és rendszerint az erős férfiak vesztek oda, az öregek maradtak csak ki belőle)
Kb évmilliókig a túlélésünk sokszor függött azon hogy egy öreg férfi és egy fiatal lány képesek voltak családot alapítani. A kis száz éves legutóbbi "divatunk" ehhez képest semmi, ráadásul akár többmilliárd embernek is még mindig hétköznapi az ilyesmi.
Az életedet köszönheted annak hogy akár vének is összejöttek szinte gyerekekkel! Rendben van hogy most másképp szoktunk tudatosan dönteni, de nagyon gáz leundorítózni az életünk árát! Kicsit több tiszteletet az ősöknek, légyszíves!
Ott helyben le segíteném a fejéről a műbőr kalapot.
Megkínálni egy jó forró kávéval, leültetni egy székre amíg megjön a rendőrség és addig elmagyaráznám neki is és a lányomnak is, hogy a dolgok nem így működnek és ő a házamban csak betolakodó és nem illik vendégségbe menni, ha a ház tulajdonosa nem hívta be.
Ugyanezt elmondanám a kiérkező rendőröknek és a "gondjaikra" bíznám. Aztán egy nagyon hosszú beszélgetésbe kezdenék a lányommal.
persze itt még soha nem csinalt semmi rosszat senki? ugy tudom ez a kapcssolat egyebkent nem torvenytelen.
Nyilvan 'erdekes' jelenseg de szerintem egyre tobb ilyet latni. En is lattam nar ilyen part.
Birom hohy ezen mindenki kiakad...de azon nem hogy valojaban milyen dolgokat akarnsk irni mese konyvekbe..hogy Kanadaba birosagra kerultek a szulok mert a kisfiuk nem vallaszhatott gender tipust maganak es hogy elnoki rendelet szerint az USAban az iskolai versenyen indulhat a női kategoriaba olyan fiu aki lanynsk erzi nagat. Erted? Ő attol meg kisfiu adottsagokkal rendelkezik, csak annyi hogy lanynak erzi magat...ezek az iranyok hatarozzak meg majd a vilagot...őrült idoszak ele bezünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!