Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennének ha egyik reggel...

Mit tennének ha egyik reggel egy 30as pasas jönne ki a 16 éves lányotok szobájából? (Akit előtte még csak nem is lattatok)

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 09:22
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
38%

#4 "A ferfi szemszögéből szerintem undorító, hogy ilyen fiatal lányok jönnek be neki"

Azért ha ilyesmit leundorítózol akkor magaddal kezdheted. Lehet hogy MOST olyanok a társadalmi megegyezéseink hogy az ilyesmi nem preferált, de az hogy mi jön be azt a TERMÉSZET diktálja és nem véletlenül úgy ahogy teszi.

Nem is olyan régen még teljesen általános volt az ilyesmi, sőt továbbmegyek: az első menstruációtól természet szerint már kész anyává válnia, férfinek meg haláláig képesnek kellett lennie gyereket nemzenie ha kihaltak egy közösség férfi tagjai (pl szomszéd törzs rajtaütése vagy félresikerült vadászat által és rendszerint az erős férfiak vesztek oda, az öregek maradtak csak ki belőle)

Kb évmilliókig a túlélésünk sokszor függött azon hogy egy öreg férfi és egy fiatal lány képesek voltak családot alapítani. A kis száz éves legutóbbi "divatunk" ehhez képest semmi, ráadásul akár többmilliárd embernek is még mindig hétköznapi az ilyesmi.

Az életedet köszönheted annak hogy akár vének is összejöttek szinte gyerekekkel! Rendben van hogy most másképp szoktunk tudatosan dönteni, de nagyon gáz leundorítózni az életünk árát! Kicsit több tiszteletet az ősöknek, légyszíves!

2021. febr. 5. 11:11
 12/60 De La Cruse ***** válasza:
35%

Ott helyben le segíteném a fejéről a műbőr kalapot.

Megkínálni egy jó forró kávéval, leültetni egy székre amíg megjön a rendőrség és addig elmagyaráznám neki is és a lányomnak is, hogy a dolgok nem így működnek és ő a házamban csak betolakodó és nem illik vendégségbe menni, ha a ház tulajdonosa nem hívta be.

Ugyanezt elmondanám a kiérkező rendőröknek és a "gondjaikra" bíznám. Aztán egy nagyon hosszú beszélgetésbe kezdenék a lányommal.

2021. febr. 6. 09:03
 13/60 anonim ***** válasza:
30%
2 hatalmas pofonnal meg egy kis hajtépéssel ébreszteném a kedves kislányomat hogy kicsit megtanulja hol a helye.Aztán ha majd pár hónap múlva oda szűli neked az első unokát ne csodálkozz.
2021. febr. 6. 12:33
 14/60 anonim válasza:
74%

persze itt még soha nem csinalt semmi rosszat senki? ugy tudom ez a kapcssolat egyebkent nem torvenytelen.

Nyilvan 'erdekes' jelenseg de szerintem egyre tobb ilyet latni. En is lattam nar ilyen part.

Birom hohy ezen mindenki kiakad...de azon nem hogy valojaban milyen dolgokat akarnsk irni mese konyvekbe..hogy Kanadaba birosagra kerultek a szulok mert a kisfiuk nem vallaszhatott gender tipust maganak es hogy elnoki rendelet szerint az USAban az iskolai versenyen indulhat a női kategoriaba olyan fiu aki lanynsk erzi nagat. Erted? Ő attol meg kisfiu adottsagokkal rendelkezik, csak annyi hogy lanynak erzi magat...ezek az iranyok hatarozzak meg majd a vilagot...őrült idoszak ele bezünk...

2021. febr. 7. 06:44
 15/60 kifli master válasza:
0%
#14 miért undorító az, ha egy férfi nőnek érzi magát? Elsőnek lehet, hogy furának tűnik, de ő így érzi magát. Nőnek. Nincs baj vele, ettől még ő is ugyanúgy ember! Ma már ez is természetes, de 30 évesen lefeküdni egy 16 éves csajjal MOLESZTÁLÁSNAK számít, mivel a csaj még nem 18. A csávó BÖRTÖNBE juthat, mivel ez BŰNCSELEKMÉNY. Ja, és az említett mesekönyv nem undorító, én inkább örülök neki hogy ilyen van. A gyerekek az utcán is látnak meleg párokat, és inkább tanítani kéne őket az elfogadásra. Mellesleg nem sok olyan ember van, aki az utálat ellenére is elvégezné ezt a feladatot. Én nem vagyok transz, de teljes mértékben elfogadom a transz és meleg párokat. És az is teljesen normális, ha gyerekek éreznek így.
2021. febr. 7. 08:26
 16/60 kifli master válasza:
0%
Mellesleg egy gyereknek JOGA VAN szeretni az azonos neműeket! Meg is értem, hogy a szülei miért kerültek bíróság elé!
2021. febr. 7. 08:33
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
15-ös ne írj hülyeséget. Magyarországon 14év a beleegyezési korhatár, vagyis ha a 16 éves lány belement a dologba, ami elég valószínű, mivel a saját szobájában történt, akkor a btk szerint nem követett el bűnt a 30 éves, de még egy hetven évessel is legálisan szexelhetne egy 16 éves, ha beleegyezik. Itt inkább azzal van a baj, hogy egy fiatalkorú (nem gyermekkorú) hazavisz egy vadidegen felnőtt férfit a szülei otthonàba éjszaka, a beleegyezésük és a rudtuk nélkül. Nyilván senki se örülne ennek attól függetlenül se, hogy az éjjel mi történt.
2021. febr. 7. 09:44
 18/60 anonim válasza:
100%
Egyáltalán hogy nem vettétek észre h bement a hazatokba egy idegen?
2021. febr. 7. 10:51
 19/60 anonim ***** válasza:
64%
14-es neked fogalmad nincs a mai törvényekről, és jogrendszerről! Először azzal jössz, hogy ha egy 30 éves pasi lefekszik egy 16 éves lánnyal, az molesztálás???? Tudod te egyáltalán mi az a molesztálás?? Olvass utána. Majd azzal jössz, hogy 16 éves lánnyal feküdt le az bűncselekmény!!! Hát Magyarországon 14 év a beleegyezési életkor! 14 nem 16! Azaz 14 évesen szabad akartából dönthet úgy egy fiú, vagy lány, hogy szexuális kapcsolatot létesíthet bárkivel! Ha a saját neméhez vonzódik, akkor régebben ez a korhatár valóban 18 év volt, ám az Alkotmánybíróság ezt egy 2002-ben hozott döntésében hátrányos megkülönböztetésnek ítélte, és azonos beleegyezési korhatár megállapítását írta elő,azaz már egy 14 éves meleg hajlamú tini is büntetlenül létesíthet a saját nemével is szexuális kapcsolatot!!! Semmi bűncselekmény nincs abban ha egy 16 éves lány vagy fiú egy legalább 14 évet betöltött személlyel kezd szexuális viszonyt, ha szabad akaratából teszi! Teheti akár 100 éves emberrel is, mivel a törvény szempontjából a korkülönbség lényegtelen, amennyiben a másik fél betöltötte a 14 évet. Először tájékozódj, mielőtt bármiféle ostobaságot leírnál, ezáltal mások szemébe válsz nevetségessé! És ezzel nem azt írtam, hogy én támogatom azt, hogy egy 14 éves tinivel bárki szexuális viszonyt kezdjen, de a törvény ezt itthon engedi! Viszont akkor sem kerül börtönbe senki, ha egy 12 életévét betöltött lánnyal fekszik le egy 14 életévét be nem töltött fiú, vagy épp fordítva! De ha egy 12 éves lánnyal egy 14 éves fiú fekszik le az valóban bűncselekmény! Ugyanez fordítva is igaz, ha a lány az idősebb. 12 évet betöltött lány és 13 éves fiú is létesíthet szexuális kapcsolatot büntetlenül..Ilyen ma a törvény Magyarországon!
2021. febr. 8. 15:48
 20/60 anonim ***** válasza:
50%
Az előző vagyok. Nem a 14-es hozzászólónak írtam, hanem a 15-nek azaz kifli masternak! Elnézést kérek tőled 14-es, sajnos nem tudom a neved :)
2021. febr. 8. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!