Mit tennének ha egyik reggel egy 30as pasas jönne ki a 16 éves lányotok szobájából? (Akit előtte még csak nem is lattatok)
32-es, miért te mit csinálnál, ha egy felnőtt, idegen férfi mászkálna reggel az ingatlanodban? Szólnál neki, hogy meg főtt a tojás? Már a törvény is megváltozott, ha pl reggel még sötét van, vagy éjszaka futok össze vele a wc-nél, ma már, megjegyzem nagyon helyesen, nem kell mérlegelni.
Honnan tudod milyen szándékai vannak? Egy 16 éves lányt könnyű elbolondítani, de jó esetben azért van az apja!
Ja, egy 14 év feletti azt csinál, amit akar egy 30 férfival, de egy 30 férfi nem mehet be csak úgy mások lakásába.
Én is hívnám a rendőrséget, legalább a gyerek is tanulnak belőle.
#32 Jó lenne ha visszavennél az elmebajodból! Ha képes vagy olvasni, nézz utána hogy mit jelent a pedofília:
Az aki serdülő kor (azaz kb 13 év) ALATTIakhoz vonzódik, tehát a 16 éves lányhoz vonzódás KÖZEL SEM pedofília.
És ha marad még annyi agykapacitásod, ezt is nézd meg:
Tehát 14 év felettivel szexuális kapcsolat létesítése (16 az feletti, látom nem megy a matek) az NEM bűncselekmény tehát aki ezt teszi az NEM BŰNÖZŐ!
NEKED van a börtönben a helyed ha ezért akár egy ujjal is hozzáérsz ha a lányod az illetőt felinvitálta magához bárminemű kényszer nélkül.
Csak hogy tisztán lássál te agyalágyult.
Amúgy elég fura hogy ennyire kivan a többség egy ilyen teljesen törvényes felállástól, amikor ráadaásul statisztikailag sokkal nagyobb az esélye annak hogy egy 30 feletti jobban bánik a lánnyal mint egy saját korabeli. 18-20 évesek még inkább hajlamosak felelőtlenek lenni és inkább csak szórakozni/kísérletezgetni akarnak és ha becsúszik egy gyerek, sokkal hajlamosabban sz.rban hagyni a lányt. Mégis miféle szülő tartja ezt jobbnak a saját lánya részére?
A másik meg miféle dolog az hogy 16 évesen már rendesen dolgozhat de nem döntheti el hogy kivel fekszik le?
A szülő meg honnan tudná mi a jó a 16 éves lányának? Lehet a 30 évessel lenne boldog házassága, akit meg a szülő inkább "neki szánna" az meg majd az öngyilkosságba kergeti. Honnan a francból tudnák előre?
Nekem tökmindegy hány éves férfi jön ki onnan, egy 16 évesnek legyen már annyi esze, hogy nem hoz be idegeneket a szülei ingatlanába. Tiszteletlen és már ne haragudj, de elég buta egy lányod lehet, ha szó nélkül nélkül hurcol az üres házatokba random férfiakat, ahol ékszerek, bankkártyák, pénz és egyéb értékek őrizetlenül állnak. Aztán amíg a kis ribi a szextől kidőlve horpaszt, szépen lába kél pár dolognak, meg a drága udvarlónak is.
Ha elég idős lesz, saját lakással, azt csinál amit akar, de a szülei ingatlanába nincs joga bevinni senkit engedély nélkül. Beszélgess el egy kicsit a lányoddal, ráfér.
#38 elég fura hozzáállás hogy valakit a kora alapján tartasz bűnözőnek. Szóval ha mondjuk 21 éves csavarja el a lány fejét akkor kizárt dolog hogy lenyúl valamit, de ha 30 éves akkor már kirámolja a lakást. Aha. Értem. Biztos úgy van.
Meg szép kis diktatúra lehet otthon hogy a lány ha bárkit felvisz belépésnél korellenőrzést tartanak. Normális családnál a 16 éves gyerek nem egy megtűrt vendég hanem állandó lakcímként van bejegyezve nála is a lakás.
"lehet annyi esze"? Aha. A szülők valószínűleg tévedhetetlen atyaúristenek akiket soha senki nem tudott átejteni és ők is minden nap kivétel nélkül felelősségteljesen döntöttek mindenben. Ja. Újabb álomvilágbeli jelenet. Szerintem rendszerint a lány sem esik messzire a szülei fájától amúgy... Egy kis szülői erőfitogtatás nem fog ezen változtatni. Majd csinál mindent titokban, sőt direkt durvábbakat hogy bemutasson nekik.
39-es az első mondatom úgy kezdődik, hogy nekem tökmindegy hány éves férfiról van szó. Tanulj meg olvasni, aztán kötekedj.
Az meg nem diktatúra, hogy ha én akarom eldönteni, hogy a saját házamba kit engedek be és kit nem. De ha téged nem zavar ki járkál éjszaka a lakásodban, ne zárd az ajtód, sőt hagyd nyitva, had jöjjön be bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!