Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit reagálnál ha a nemrég...

Mit reagálnál ha a nemrég 18-at betöltött gyereked visszaütne?

Figyelt kérdés

Mondjuk régóta akart egy testékszert, amit te tiltottál, mert neked nem tetszik, ő a nagykorúsága után megcsináltatta az engedélyed nélkül, te nevelő célzattal pofán verted, ő meg visszaütött.

Mit szólnál egy ilyen helyzetben?

2020. dec. 6. 23:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
22%

30!

Én írtam a költözést. Szerintem egyértelmű, hogy ha a szülő ennyire irányító típus, akkor bizony ez lesz a vége. Szerinted nem? Vagy simán agyonverik egymást, mert a gyerek egyre több piercinggel jön haza? Apa adja az első pofont, Pisti vissza adja, apa visszaadja, Pisti vissza ut.... Ja.

2020. dec. 8. 06:27
 32/33 anonim válasza:
100%
Miért kéne egy 18 éves fiatal felnőttnek engedély egy piercinghez ?
2020. dec. 10. 00:27
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemelted... mi az, hogy megütsz egy felnőtt embert egy tetkóért/piercingért, amit a saját pénzén csináltatott???

Az, hogy a gyereked nem mentség, de gondolom kiskorában is mindenre ez volt a válaszod, csak most már elég nagy, hogy legyen annyi esze, és visszaüt.

2021. jan. 2. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!