Normális, hogy betöltött 5. terhességi héten semmit sem érzek? Még a mellem se feszül. Semmi.
Én 19 hetes vagyok és egyetlen egyszer hánytam a 10. héten, ezen kívül egyátalán nem volt tünetem azóta sem és azelőtt sem :) mindenki más..
Mindig aggódtam is miatta de ahogy mostanában érzem a mozgását és elkezdett nőni a hasam megnyugodtam :)
Nekem sem fájnak a melleim, nincs hányingerem, nem undorodok semmitől. Ha nem tudnám, hogy 7 hetes terhes vagyok, eszembe sem jutna feltételezni:))
Ráfognám a ködös novemberre az aluszékonyságom, és azt, hogy kórosan fázok. Kb ennyit érzek
5 héten kezdődött nekem, haspuffadással és mell érzékenységgel. A 6 hét elején már fáradtság, hányinger, éhség érzet is csatlakozott 😅
6os válaszoló én is fázósabb lettem 🤔
6hkm
Kedves utolsó! Természetesen hasznos a válaszod, véletlen nyomtam félre 😨
Voltam orvosnál 5+2 naposan. 12x12mm petezsak, benne 3,3x3,3 mm szikhólyag. Embrió csomó nem látható. Ez milyen eredmény? Legközelebb jovoheten megyek. Az orvos azt mondta, hogy nem mindenki van rosszul, de ha igen annak nagyon örülünk. Persze beleültette a bogarat a fülembe... férjem is állandóan kérdi, hogy na nem vagy rosszul?!
Mèg mindig semmi... :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!