Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit reagálnál ha a nemrég...

Mit reagálnál ha a nemrég 18-at betöltött gyereked visszaütne?

Figyelt kérdés

Mondjuk régóta akart egy testékszert, amit te tiltottál, mert neked nem tetszik, ő a nagykorúsága után megcsináltatta az engedélyed nélkül, te nevelő célzattal pofán verted, ő meg visszaütött.

Mit szólnál egy ilyen helyzetben?

2020. dec. 6. 23:29
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
98%

"Tanár úr, az úgy kezdődött, hogy a Pistike visszaütött..."

Miért vered a felnőtt gyereked? Egy piercing miatt? Biztos, hogy csak ennyi?

Biztos lehetsz benne, hogy sok olyan dolgot fog még csinálni, ami neked nem tetszik. Na és? Minden alkalommal pofán ütöd? Te hány olyan dolgot tettél, ami nem tetszett a szüleidnek?

2020. dec. 7. 02:59
 12/33 anonim ***** válasza:
2%
Megkérdezném hogy ezek után hogy gondolja a lakhatását és önmaga eltartását, mivel felnőtt, nagykorú.
2020. dec. 7. 05:36
 13/33 anonim válasza:
99%
12: Most akkor gyerekként tekintünk az illetőre, vagy felnőttként? Az apja nevelő célzattal verte pofán (az ő szavai), de felnőttet nem nevel az ember, ugye.
2020. dec. 7. 06:19
 14/33 anonim ***** válasza:
92%
Igaza van, ha vissza üt. Nagykorút nem ütünk meg és kiskorút is csak nagyon kivételes esetben és az engedély nelkuli piercing nagyon nem ilyen
2020. dec. 7. 06:31
 15/33 anonim ***** válasza:
82%

SweleyTodd96

Sosem válaszolok privát üzenetre. Ha kérdésed van, tedd fel itt.

2020. dec. 7. 07:13
 16/33 anonim ***** válasza:
96%
Jól tette.
2020. dec. 7. 07:21
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

de most komolyan, ha valaki képe nem tetszik az utcán, annak is behúzol egyet, mert úgyse fog visszaütni? ha valakit megütsz, az visszaüt, persze ha eddig csak gyenge kis lényeket bántalmaztál, lehet hogy ez nem tűnt fel. remélem most megtanultad.

itt volt az idő hogy megtanuld, a nemtetszésünket nem verekedéssel fejezzük ki. más ezt háromévesen elsajátítja, ideje volt.

2020. dec. 7. 09:20
 18/33 anonim ***** válasza:
97%

Én azon az állásponton vagyok, hogy ha megdobnak kővel, dobj vissza egy még nagyobbal.

De:

1. Miért ütném meg a gyerekem?

2. Miért ne engedtem volna a piercinget?

2020. dec. 7. 09:45
 19/33 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem jobban tetted volna ha magad vered pofán nevelő célzattal. Jobban rádférne, mint a gyerekedre....
2020. dec. 7. 09:45
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a kérdező a 18 éves alany.

Én nem ütném meg, de ha ilyen lenne a helyzet, akkor attól a pillanattól kezdve álljon a saját lábára. A piercinget ki fizette ki?

2020. dec. 7. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!