Mit reagálnál ha a nemrég 18-at betöltött gyereked
visszaütne?
Figyelt kérdés
Mondjuk régóta akart egy testékszert, amit te tiltottál, mert neked nem tetszik, ő a nagykorúsága után megcsináltatta az engedélyed nélkül, te nevelő célzattal pofán verted, ő meg visszaütött.
Miért ütném meg a felnott gyerekemet egy piercing miatt? Az alap felvetést se ertem. De ha en ilyen hülyeségek miatt verek szem biztos tőlem tanulta a remek példát.
2020. dec. 6. 23:31
2/33 anonim válasza:
Semmit. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. 18 éves gyereket pofozni, mert nem tetszik a testékszere...pff..
2020. dec. 6. 23:37
3/33 anonim válasza:
Magamba néznék és leesne, hogy nem kéne verekedni
2020. dec. 6. 23:38
4/33 anonim válasza:
Elgondolkodnék, hogy milyen jogon ütöm meg a gyerekemet. Valamint, hogy mire számítottam, hány éves koráig üthetem következmények nélkül?
2020. dec. 6. 23:39
5/33 anonim válasza:
Miért ütném meg egy testékszerért? Az az ő teste azt kezd vele amit akar, főleg ha nagykorú.
Ne akarj bele szólni olyanba amihez már nincs közöd. Még, ha egy kisgyerekről lenne szó..
De még az ő esetében sem (főleg az ő esetében nem!) néznék el egy pofont.
Olyan meg, hogy nevelő célzatos pofon nincs.
A saját feszültségedet vezeted le rajta, nem neveled azzal, hogy vered.
2020. dec. 6. 23:44
6/33 Derjaderja válasza:
Hát engem kamaszkoromban egyszer akart megütni Anyu, ahogy emelte a kezét, mondtam, hogy ha megüt, visszaütök. Igazat adott nekem, és azóta is nevet rajta. Egy szabálykövető jókislány voltam amúgy, anyukám volt kb a példaképem.
Szóval ezt gondolnám. Meg hogy aki a nagykorú gyerekét azért megüti mert a saját teste felett rendelkezik, ráadásul ilyen banális, megszokott módon (testékszer), az különb gazságra is képes.
2020. dec. 6. 23:48
7/33 anonim válasza:
Rájönnék hogy egy nagy sz4r vagyok emberként és szülőként is utána meg elásnám magam.
2020. dec. 6. 23:52
8/33 anonim válasza:
WTF, mi az, hogy pofánvered a gyerekedet amiért felnőttként piercinget csináltat? Meg vagy lepve, hogy visszanyalt a fagyi? Megérdemelted baszki, remélem nagyot ütött.
2020. dec. 7. 00:05
9/33 anonim válasza:
Mostmár semmit. Nevelni kb. 12 éves koráig lehet.
2020. dec. 7. 00:38
10/33 anonim válasza:
Csak azt tette amire tanítottad. Nyilván kiskora óta kapott rendszeresen. Megtanulta, ha valami nem tetszik neki ütni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!