Anyám beleolvasott a naplómba. Már 1 hete nem szólok hozzá. Elég neki ennyi büntetés vagy folytassam? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem naplót írni akkor anyukámmal megbeszéltük hogy nem olvas bele mert az az én magán ügyem. 3 éve folyamatosan írom a naplóm. Mindent beleírok amit gondolok és érzek. 1 hete amikor kint voltam a konyhában elkezdett csörögni a vezetékes (kiderült hogy a tévében csörgött) én meg felvettem. Hallottam hogy anyám beszélget a barátnőjével. Le akartam tenni mert én nem szoktam hallgatózni, de pont amikor tettem volna le, akkor mondta hogy ő már 3 éve folyamatosan olvassa a lánya (vagyis az enyémet) naplóját. Lecsaptam a telefont és felrohantam az emeletre. Kivettem a kezéből a kagylót, leraktam és elkezdtem üvölteni hogy hogy tehette ezt velem. "Mondtam" hogy hallottam mit mondott és hogy soha többé nem szólok hozzá. Ez 1 hete volt. Azóta semminek veszem. Szerintetek ennyi elég volt neki vagy még húzzam tovább? 15/L2010. aug. 6. 22:07
52/59 anonim válasza:
Pont ezért nem írok naplót... Senkinek el nem mondom a titkaimat... Csak 1-2 bnőmnek... Anyum meg olyan kíváncsi, hogy majdnem rákényszerített a NAPLÓ írásra!!!!
53/59 anonim válasza:
Majdnem kényszerített naplót irni,?
Ja és biztos öszintén irtad volna kényszerből.
54/59 anonim válasza:
Bocsáss meg neki és kérdezd meg miért csinálta? Amúgy ha a te helyedben lettem volna persze kiborulok meg minden, de nem rögtön ráordítok hanem beleírtam volna a naplóba hogy szeretnék... És hátha vesz nekem :) Lehet hogy szemét húzás lett volna, de ő mégiscsak 3 évig olvasta a naplódat
56/59 A kérdező kommentje:
A "sztori" vége??? Hát több hétig folytattuk mindketten. Ő turkált én nem beszéltem. Aztán apámnak 1 hónap után elege lett és meggyőzte anyámat hogy menjen el pszihológushoz. Még mindig jár (bár már egyre ritkábban) és nagyon látványos a javulás. :] Újra beszélünk és bár még nem vagyok vele szemben olyan bizalommal mint régen de már sokkal, sokkal jobb a viszonyunk. És a turkálást is abba hagyta. :D
2010. nov. 4. 22:03
57/59 anonim válasza:
hát az nem biztos! 3 évig hazudott és most???100% hogy nem hagyta aba 3 hoszúú év!!hu hu ez aztán durva!
58/59 anonim válasza:
teljesen igazad van. Ha velem ez történne soha többé nem beszélnék vele.
59/59 anonim válasza:
Szia! Èpp olvasgattam ezt a règi kèrdèst, erre eszembe jutott, hogy a naplóm(amibe cifra dolgok vannak)az asztalon maradt, és Anya meg reggel korán megy dolgozni. Azon elmèlkedtem, hogy kimennyek e ilyen későn, aztán a biztonság kedvéért kiosontam😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!