Anyám beleolvasott a naplómba. Már 1 hete nem szólok hozzá. Elég neki ennyi büntetés vagy folytassam? Szerintetek?
a nagy francokat van joga hozzá !
ha az én naplómat elolvasná nemtudom mit csinálnék...
Tuti hogy többet nem szólnék hozzá...Főleg ha még így nekiáll feljebb...Lehet hogy ő az Anyád,de ez szemétség.Van magánéleted,és ezt tiszteletben kellene tartania.
Nekemis volt egyszer egy olyan eset hogy apa elolvasta a naplózott beszélgetéseimet...és mikor egyszer talált benne valamit (amit amúgy teljesen féleértett) berontott a szobámba hogy ne merjek odaülni a gép elé többet...ez úgy 3 éve volt...azóta nem tudom tisztelni...
Mutasd meg neki ezt a kérdést-válaszokat és olvasgassa el szépen! Kap majd hideget és meleget is!De azt hiszem hideget többet! Lehet hogy akkor majd rájön hogy nem neki van most igaza!
Egy anyuka nem lehet ilyen a gyerekével! És hogy ennyire ne érdekelje a lánya?!.....Hát erre nem tudok mit írni!
Remélem azért rendeződik a viszonyotok!
Ne is haragudj, de édesanyád egy bunkó. Ez az igazság. Mi az, hogy joga van hozzá? Esetleg ahhoz van joga, hogy elbeszélgessen veled, ha mondani akarsz valamit, de nem titokban kutakodni a magánéletedben! A helyedben megmondanám neki, hogy akkor neked is jogod van elolvasni az ő naplóját, ha van neki, vagy az smseit a telefonján, vagy akár az msn beszélgetéseit ha csinál ilyesmit. Ha már ennyire bizalmasnak hiszi a viszonyotokat, legyen már kölcsönös... Amúgy tudod mit csinálnék, ha nem ír naplót, stb.? Minimum minden telefonbeszélgetésénél ott ülnék az orra előtt, és hallgatnám. A szobámat kulcsra zárnám, ha tudom, ha nem, akkor is kitiltanám onnan, és figyelném, hogy beteszi-e a lábát, ha nem vagyok otthon (pl arrébb rakott tárgyak, stb), nem mondanám meg neki, hova megyek, ha elmegyek otthonról, nem mondanék el semmit magamról. A naplóm magammal vinném, ha kimozdulok, komolyan még fürdeni is. Ha beszélgetni akar velem, nem állnék szóba vele, nem segítenék otthon a házimunkában, nem mutatnám meg a jegyeim, stb. Csak akkor szólnék hozzá, ha muszáj.
ÉS hogy miért vagyok ilyen rosszindulatú? Mert aki nem tiszteli a lánya magánéletét, és nem veszi annyira emberszámba, hogy ráhagyja a titkait, magánéletét, az NEM ANYA!!! Sőt, még ki is jelenti, hogy nem tett semmi rosszat? A qrva életbe, összetörném a kedvenc vázáját minimum és közölném, hogy én sem tettem rosszat. De igazából ekkora átverést sehogy nem lehet megbosszulni..becsapott... én a szívem mélyén ezt sosem bocsátanám meg, te , kérdező, lehet, hogy nálam kedvesebb és jobb ember vagy, de ne tedd neki könnyűvé!!! megérdemli, hogy bűnhődjön, ahogy csak tud. 21/L
Nem értem hogy nem tudják felfognia felnőttek(tisztelet a kivételnek),hogy egy gyereknek is lehet magánélete.
Szerintem békülj ki vele(valamennyire).de megcsinálhatnád pl. azt hogy ha apukáddal olyan a viszonyod ezentúl főleg neki mondod el a gondjaidat,problémáidat.az anyukádnak meg legfeljebb akkor ha fogóval húzza ki belőled.Így érezni fogja,hogy nem bízol benne mióta elolvasta a naplódat,és ha szeret téged akkor rájön mekkora bunkóság volt tőled(bocsi hogy egy kicsit durván fejeztem ki magam).
Egyébként azt hiszem első dolgom lesz bezárni a fiókomat,plusz beleírni hogy mit olvastam itt és hogy mennyire megvetem azt aki elolvassa más naplóját,ezenkívül mindenhonnan kivenni az automatikus bejelentkezést.Kár hogy a gépet nem vihetem át a szobámba.Idegesít hogy a tesóm az msn beszélgetéseimet,meg ilyeneket olvassa.egyszerűen mögém jön és elolvassa.
Ma 15:15-ös vagyok! Hát bocs, de azt gondoltam hogy így majd észhez tér4 Az pedig tényleg igaz, hogy nem tudjuk vagy, úgyhogy ezen nem tudom mért akad ki. Egyáltalán tudja hogy ez az oldal mért van? Ahelyett hogy téged büntet inkább most már szálljon magába!
Apukád mit szól a történtekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!