Hogyan fegyelmeztek? Mi a bűntetés? Mennyi idős a gyereketek? Hatékonyan sikerül?
1.5 eves a lanyom
ha valami olyat csinal amit nem szabad, akkor legugolok melle es elmondom neki szepen, hogy ezert es azert nem szabad azt csinalni amit csinal
jo parszor elmondom neki, de ha nem eri meg elhozom onnan es nem engedem vissza
egyenlore mast nem tehetek
nem vagyok hiva a kez/fenekre csapasnak
Hiszti: büntisarok addig amig le nem higgad
Verekedés(sajnos ez is van):büntisarok életkor alapján
a lányom 4 éves a fiam 2
Eddig bevált a büntisarok remélem ezután is be fog.
16 hónapos lány
Én is leguggolok vele szembe, elmondom, hogy nem szabad, megpróbálom neki elmagyarázni. Ez max 3 alkalom. Aztán jön a bünti sarok. Én is kijelöltem egy helyet az étkezőben, ha rosszul viselkedik, oda kell ülnie korának megfelelően. Vagyis kb 2 percig. Addig ott hagyom, hagyom, hogy megnyugodjon. Ha nem, akkor még 2 perc. Eddig a csúcs 6 perc volt! Hát elég volt kibírnom nekem is!
Hidd el, csak az eleje nagyon nehéz és küzdelmes, de megéri! A legelső alkalommal kb 20 percig én leültettem, ő felállt és jött utánam. Mindig visszavittem.
Mikor vége a büntinek, elmagyarázom, hogy miért is volt (röviden-tömören) nagy ölelés és puszi, aztán mehet mindenki a dolgára.
Igaz, hogy a szuper dadus műsorban láttam ezeket a tippeket, de be is vállt! Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!