Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fegyelmeztek? Mi a...

Hogyan fegyelmeztek? Mi a bűntetés? Mennyi idős a gyereketek? Hatékonyan sikerül?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:

1.5 eves a lanyom

ha valami olyat csinal amit nem szabad, akkor legugolok melle es elmondom neki szepen, hogy ezert es azert nem szabad azt csinalni amit csinal

jo parszor elmondom neki, de ha nem eri meg elhozom onnan es nem engedem vissza

egyenlore mast nem tehetek

nem vagyok hiva a kez/fenekre csapasnak

2011. júl. 26. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Hiszti: büntisarok addig amig le nem higgad

Verekedés(sajnos ez is van):büntisarok életkor alapján

a lányom 4 éves a fiam 2

Eddig bevált a büntisarok remélem ezután is be fog.

2011. júl. 26. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Megverni nem szoktam, de már volt hogy elkaptam a csuklóját és jól megszorítottam, közben kiabáltam vele. Ez azért volt, mert bármit mondtam, nem fogadott szót. A gyerek 11 éves.
2011. júl. 26. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Az enyéimnek mindig elég volt a büntetés kilátásba helyezése, alkalmazni nem kellett. 15 és 12 évesek már.
2011. júl. 26. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy éritek el, hogy a bűntisarokban, szőnyegen maradjon? Mi egyelőre az ágyába szoktuk bezárni, de félek, kimászik, vagy kiesik, szóval nem érzem igazán hatásosnak a dolgot. 2 éves.
2011. júl. 26. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
22 hónapos a legkisebb, de a nagyoknál is bevált. Be a szobába, ajtó rácsuk, ha gondolkozott/lenyugodott kijöhet.
2011. júl. 26. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
15 hós, már nem szereti a járókát. Ha másképp nem tudom lecsillapítani, 5-10 berakom.
2011. júl. 26. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:

16 hónapos lány

Én is leguggolok vele szembe, elmondom, hogy nem szabad, megpróbálom neki elmagyarázni. Ez max 3 alkalom. Aztán jön a bünti sarok. Én is kijelöltem egy helyet az étkezőben, ha rosszul viselkedik, oda kell ülnie korának megfelelően. Vagyis kb 2 percig. Addig ott hagyom, hagyom, hogy megnyugodjon. Ha nem, akkor még 2 perc. Eddig a csúcs 6 perc volt! Hát elég volt kibírnom nekem is!

Hidd el, csak az eleje nagyon nehéz és küzdelmes, de megéri! A legelső alkalommal kb 20 percig én leültettem, ő felállt és jött utánam. Mindig visszavittem.

Mikor vége a büntinek, elmagyarázom, hogy miért is volt (röviden-tömören) nagy ölelés és puszi, aztán mehet mindenki a dolgára.

Igaz, hogy a szuper dadus műsorban láttam ezeket a tippeket, de be is vállt! Csak ajánlani tudom!

2011. júl. 27. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!